Galatasaray Juventus'tan Galatasaray'ın yıldızına transfer kancası! Listenin başına aldılar

Juventus'tan Galatasaray'ın yıldızına transfer kancası! Listenin başına aldılar

24.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız futbolcuya Serie A ekibi Juventus talip çıktı. İtalyan temsilcisi, yıldız ismi transfer listesinin başına koyduğu öğrenildi.

Juventustan Galatasarayın yıldızına transfer kancası Listenin başına aldılar

Serie A ekiplerinden Juventus, gelecek sezon kadrosuna yıldız futbolcuları katmak istiyor. İtalya temsilcisi, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

MOSTAFA MOHAMED'İN OPSİYONU KULLANILDI

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon 250 bin euro karşılığında Nantes'a kiraladığı Mostafa Mohamed, Fransa'da kaldı. Ligue 1 ekibi, Mısırlı futbolcunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı.

Juventustan Galatasarayın yıldızına transfer kancası Listenin başına aldılar

ICARDI'NİN GELECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başında Galatasaray'a PSG'den kiralık olarak transfer olan Mauro Icardi, gösterdiği performansla sezona damga vurdu. Kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Arjantinli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Yıldız futbolcunun takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı.

LIVERPOOL, CHIESA'YI İSTİYOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Juventus'un 25 yaşındaki yıldızı Federico Chiesa için 45 milyon civarında bonservisle kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

İtalyan ekibi bu transfer için 60 milyon euro talep etse de Chiesa'nın takımdan ayrılma isteği bu transferin gerçekleşmesini olası kılıyor. Yıllık maaşı 5 milyon olan kanat oyuncusunun, 8 milyon maaş isteği sonrası Juventus ile sözleşme yenileme görüşmeleri durmuştu.

Juventustan Galatasarayın yıldızına transfer kancası Listenin başına aldılar

JUVENTUS YERİNİ ZANIOLO İLE DOLDURACAK

Sporx'in derlediği habere göre Torino ekibi, Chiesa takımdan ayrılırsa boşluğunu transfer listesinde ilk sıralarda bulunan Nicolo Zaniolo ile doldurmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Zaniolo'nun adı son gülerde sıkça Juventus ile anılıyordu.

GALATASARAY KARNESİ

Ara transfer döneminde Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı takım ile 11 resmi karşılaşmaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez gol atıp 1 kez de asist performansı sergiledi.

Juventustan Galatasarayın yıldızına transfer kancası Listenin başına aldılar