Voleybol Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu!

Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu!

09.10.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

İtalya Milli Takımı'nda yaşanan kriz sonrasında Egonu ve De Gennaro kadro dışı kalmıştı. Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco'da taraftardan De Gennaro'ya maç öncesinde destek geldi.

Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu

İtalya Ligi'nde ilk maçlar sona erdi. Dün akşam oynanan maçlarda Egonu ve De Gennaro dikkat çeken isimler oldu.

Haberin Devamı

DE GENNARO MİLLİ TAKIMA ALINMAMIŞTI
İtalya Milli Takımı'nda kadro seçiminden kaynaklı kriz vermişti. Aynı zamanda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başanternörü Santarelli'nin eşi olan libero Monica De Gennaro edilmemişti.

MAZANTI EGONU'YU KADRO DIŞI BIRAKTI
Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde Türkiye'ye kaybeden İtalya'da Egonu turunuva boyunca yedek pasör çaprazı olarak oynatılmıştı. Olimpiyat elemelerinde ise Egonu Mazzanti'nin seçimleri arasında yer almadı. İtalya Egonu'suz gittiği olimpiyat elemelerinde bileti alamamıştı.

Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu

IMOCO TARAFTARINDAN DESTEK
Imoco taraftarları, Monica de Gennaro’yu milli takım kadrosuna almayan Davide Mazzanti’ye pankartla tepki gösterdi: "Bir sporcuya, örnek bir insana böyle davranılamaz! Eşsiz Moky"

Haberin Devamı

Aynı zamanda Filenin Sultanları'nın başantrenörü Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco Conegliano evinde Trentino'yu 3-0 mağlup etti. Imoco'da Isabelle Haak 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Kadro dışı kalan Egonu ve De Gennaro ilk maçta MVP oldu

EGONU'DAN MÜTHİŞ AÇILIŞ
Vero Volley Milano, İtalya Ligi'nde UYBA Volley Busto Arsizio'yu konuk etti. Milano sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Egonu 19 sayı ile müsabakanın yıldızı oldu. İtalyan pasör çaprazı ayrıca yeni saç stiliyle oldukça dikkat çekti.

MVP SEÇİLDİLER
Monica De Gennaro ve Paola Egonu, İtalya Ligi'nin ilk haftasında oynadıkları maçlarda MVP seçildiler.