Fenerbahçe Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik

Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik

14.04.2024 - 20:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.

Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunice tepki İsmail Kartaldan değişiklik

Süper Lig'de zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.

Haberin Devamı

KRUNIC KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçında 1 dakika arayla iki kez karşı karşıya kaçtı. Maçın 32. dakikasında Krunic'in şutunu Sirigu kurtardı. Güven Yalçın'ın çalım denemesine Livakovic izin vermedi.

TARAFTARLAR ISLIKLADI
Mücadele 0-0 devam ederken Krunic'in oynadığı geri pas taraftarları tatmin etmedi. Sarı-lacivertli taraftarlar Krunic'i ıslıkladı.

KARTAL OYUNDAN ÇIKARDI
İlk yarı sonunda Fenerbahçe soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. İkinci yarı başında Teknik Direktör İsmail Kartal, Michy Batshuayi, Rade Krunic’in yerine oyuna soktu

FENERBAHÇE’DE 7 EKSİK
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük karşısında 7 oyuncusundan faydalanamadı. Sarı-lacivertli ekipte İrfan Can Eğribayat ve Sebastian Szymanski cezalı oldukları için kadroda yer almadı. Sakatlıklarını atlatan ancak tam hazır olmayan Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş, Joshua King de maç kadrosuna dahil edilmedi. Menisküs ameliyatı olduğu için sezonu kapatan Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra, Olympiacos maçı öncesi belindeki rahatsızlık sebebiyle kadroda yer almayan Cengiz Ünder de Fatih Karagümrük maçının kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı

SZYMANSKI’NİN YOKLUĞUNDA KARTAL’IN TERCİHİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe’de sarı kart cezalısı Sebastian Szymanski yerine İsmail Kartal’ın ilk 11’de kimi tercih edeceği merak konusuydu. Tecrübeli teknik adam, sakatlıklarını atlatarak tam olarak hazır duruma gelen İsmail Yüksek - Fred ideal orta saha ikilisini bozmadı. Sebastian Szymanski yerine ise Kartal, ilk 11’de Bosnalı oyuncu Rade Krunic’i görevlendirdi.

SERDAR AZİZ YAKLAŞIK 1 AY SONRA SAHALARA DÖNDÜ
Fenerbahçe’de son olarak 17 Mart 2024 tarihinde Trabzonspor’a karşı oynayan ve ardından sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakan Serdar Aziz, Fatih Karagümrük karşısında sahalara geri döndü. Sakatlığı dolayısıyla ligdeki Adana Demirspor ve Avrupa Konferans Ligi’ndeki Olympiacos maçlarını kaçıran tecrübeli oyuncu, Fatih Karagümrük karşılaşmasına ilk 11’de başladı.

SERDAR AZİZ-ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ TANDEMİ LİGDE İLK KEZ
Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın Fatih Karagümrük karşısında stoper pozisyonundaki tercihleri Serdar Aziz ve Çağlar Söyüncü oldu. Alexander Djiku’nun tam hazır olmaması, Jayden Oosterwolde’nin ameliyat olması nedeniyle sezonu kapatması ve Olympiacos karşısında sakatlanarak kenara gelen ancak önemli bir durumu olmamasına rağmen riske edilmeyen Rodrigo Becao’nun yokluğunda Kartal’ın elinde 3 as stoperi kaldı. Kartal, Leonardo Bonucci’yi yedek kulübesinde karşılaşmaya başlatırken, ilk 11’de Çağlar Söyüncü ve Serdar Aziz’e şans verdi. Bu ikili, Süper Lig’de ilk kez bir maçta yan yana oynadı. Söyüncü-Aziz ikilisi daha önce Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK’ya oynanan karşılaşmanın son yarım saatlik bölümünde birlikte stoper pozisyonunda görev almıştı.