BursaSpor Kayserispor hakemden şikayetçi

Kayserispor hakemden şikayetçi

20.08.2012 - 11:05 | Son Güncellenme:

Kayserispor camiası, Bursaspor maçında iki penaltılarının verilmediğini belirterek, hakem Barış Şimşek'den şikayetçi oldu. Kayserispor 2. Başkanı Mustafa Atsız, "Bursaspor maçında melesef iki penaltımız verilmedi" dedi

Kayserispor hakemden şikayetçi

Sarı kırmızılı ekibin sahaya 6 yeni oyuncusundan oluşan bir kadro ile çıktığını, cezalı ve sakat oyuncularının bulunduğunu ifade eden Kayserispor 2. Başkanı Mustafa Atsız, "Taraflı tarafsız herkes Bursaspor maçında rakibimizden daha iyi futbol oynadığımızı gördü. Orta alanda kişisel hatalar nedeniyle sorunlar yaşandı ama Kayserispor bu ligin en gözde ekiplerinden biri olacağını gösterdi. Hakem Barış Şimşek'in ceza alanında bir oyuncumuzun düşürülmesine, Bursasporlu bir oyuncunun ise topu elle kesmesine devam demesi haksızlıktı. Maç sonrası görüntüleri defalarca izledik. Spor yorumcuları ve hakem hocaları da penaltılarımızın verilmediği konusunda birleşti" diye konuştu.

ŞOTA ARADIKLARI STOPERİ BULDUKLARINI SÖYLEDİ

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, Bursaspor maçında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını, ama taraftara çifte bayram yaşatamadıklarını söyledi.

Şota, "Lige evimizde oynadığımız bir maçta 3 puan alarak başlamak istiyorduk. Son dakikaya kadar uğraştık ama maalesef olmadı. Maça baktığımızda bir net pozisyon bile vermedik. Bursaspor birkaç tane kontratak yakaladı. Maçta iyi mücadele ortaya koyduk. Üzgünüz, çok hafif bir golden mağlup olduk. İlk maçımızda oyuncularımızın son durumunu da görmüş olduk. Takım olarak 90 dakika boyunca iyi mücadele ortaya koyduk"Biz maçın birici dakikasından doksanıncı dakikasına kadar iyi bir mücadele ortaya koyduk ama sonuca gidemedik. Eğer bir gol bulsaydık, maçın sonucu değişebilirdi. Kazanmak için her şeyi yaptık. Rakip takım kaliteli oyunculardan kurulu" diye konuştu. Şata, sarı kırmızılı ekibin sezon başından beri aradığı yabancı stoperi bulduğunu ve ismi henüz gizli tutulan futbolcuyu hafta içinde Kayseri'ye getirteceklerini söyledi.