Diğer Kemer Country’de final günü

Kemer Country’de final günü

11.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2023 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası Yarışmaları bugün Kemer Country Club’ta sona erecek. Organizasyon boyunca katılımcı ve misafirler LEXUS’un en yeni modeli RX ile birlikte birbirinden özel araçlarını da tanıma ve test sürüşü yapma imkanına sahip.

Kemer Country’de final günü

2023 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası Yarışmaları, Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde bugün sona erecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türkiye Binicilik Federasyonu’nun kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle oldukça anlamlı bir yıla denk gelen yarışmalar büyük coşkuyla Yıldız, Genç, Genç Yetişkin, Yetişkin Pro ve Genç Atlar kategorilerinde yapılıyor. Yıldız, Genç, Genç Yetişkin, Yetişkin Pro yarışma finalleri bugün gerçekleşecek. Genç Atlar Şampiyonası’nın finali ise büyük bir mücadeleye sahne olurken kazanan dün belli oldu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen en iyi binici ve atlarının kıyasıya yarıştığı yarışmaların son günü de büyük bir mücadeleye ve ilgiyi sahne olması bekleniyor. Sezonun en önemli yarışması olan şampiyona sonucunda Türkiye Şampiyonları belli olacak. Yarışma heyecanının yanı sıra tüm katılımcı ve misafirler şampiyona boyunca yarışma sponsoru LEXUS’un en yeni modeli RX ile birlikte birbirinden özel modellerini de tanıma ve test sürüşü yapma imkanına sahip olacak.