Galatasaray Kerem Aktürkoğlu: Gezgin oynamayı daha çok seviyorum

Kerem Aktürkoğlu: Gezgin oynamayı daha çok seviyorum

16.09.2023 - 22:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Samsunspor'u 4-2'lik skorla geçtiği maçta 2 gol ve 1 asist üreten Kerem Aktürkoğlu soruları cevapladı.

Kerem Aktürkoğlu: Gezgin oynamayı daha çok seviyorum

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Samsunspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu karşılaşmanın ardından konuştu. Müsabakayı değerlendiren genç futbolcu, "Milli Takım'daki yaşadığım olaydan sonra zor kendime geldim. İlk defa böyle bir şey yaşadım. İdmanlara da katılamadım. Ama böyle dönmek çok güzel. Geçen sene asist kralı oldum. Bu sene hem gol, hem de asistlerle iyi başladım. Takım arkadaşlarımın katkısı çok büyük. Güzel galibiyetler alıyoruz. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

Haberin Devamı

Saha içerisindeki pozisyonuyla ilgili konuşan Kerem Aktürkoğlu, "Gezgin oynamayı daha çok seviyorum. Kaleye daha yakın oynuyorum. Attığım iki golde de bunun faydasını gördük. Mauro Icardi'nin olması gereken yerde ben oldum ve onun gollerini çaldım diyebiliriz. Mauro Icardi ve Dires Mertens ile çok iyi anlaşıyoruz. Yeni gelen arkadaşlara da bunu aşıladığımızda, adapte olduklarında çok daha iyi takım olacağız" ifadelerini kullandı.

Dries Mertens'le aralarında geçen diyalogla ilgili soruya Kerem Aktürkoğlu, "Mauro Icardi, Dries Mertens, Galatasaray'ı yaşayan oyuncular. Olimpija Ljubljana maçında 'Ne vurdun dedim!'. O da bana bu kez aynı şeyi söyledi. Ben de 'senden gördüm' dedim. Yıldız oyuncular ama hiç kaprisli değiller. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar