Turkish Airlines Euroleague Kevin Durant'ten EuroLeague taraftarına olay yanıt: Hadi oradan! Siz çıldırmışsınız

Kevin Durant'ten EuroLeague taraftarına olay yanıt: Hadi oradan! Siz çıldırmışsınız

24.09.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

NBA yıldızı Kevin Durant, sosyal medyada çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu. EuroLeague ile NBA'in kıyaslanmasına sinirlenen Durant, bir taraftarın paylaşımına olay bir cevap verdi. İşte detaylar...

Kevin Durantten EuroLeague taraftarına olay yanıt: Hadi oradan Siz çıldırmışsınız

NBA yıldızı Kevin Durant, basketbolu yerine sosyal medyada bir taraftara verdiği yanıtla gündem oldu.

Haberin Devamı

KYLE HİNES'IN YORUMUYLA BAŞLAYAN TARTIŞMA

Olimpia Milano‘nun deneyimli oyuncusu Kyle Hines, EuroLeague’in daha zor ve daha stratejik olduğunu belirtmek amacıyla “NBA dama, Avrupa basketbolu ise satranç” şeklinde konuştu.

DURANT'TEN OLAY SÖZLER

Eurohoops'ta yer alan habere göre NBA yıldızı Kevin Durant, sosyal medyada bu paylaşımın altına yorum yapan bir kullanıcıya olay bir yanıt verdi.

Bir taraftarın “EuroLeague daha zor, herkes aynısını söylüyor. Joel Embiid orada her maç 30 sayı atamaz” yorumu üzerine sinirlenen NBA yıldızı, “Hadi oradan! Siz cidden çıldırmışsınız” cevabını verdi.

TARTIŞMA DEVAM ETTİ

Bunun üzerine taraftar “NBA’de savunma yapmıyorsunuz, oyun tamamen sayı atmak üzerine kurulu” yanıt verince yıldız basketbolcu, “Dostum, bu adam gibi (Kyle Hines) konuşarak kimsenin seni ciddiye almasını sağlayamazsın. Farklı gözükmek için kendini yırtıyorsun” şeklinde paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Yazarlar