Şampiyonlar Ligi Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu! Danimarka'da gündem Halil Umut Meler

Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu! Danimarka'da gündem Halil Umut Meler

12.12.2023 - 12:40 | Son Güncellenme:

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı Danimarka'da 'yılın maçı' olarak lanse edilen Kopenhag-Galatasaray karşılaşmasının önüne geçti. Kuzey Avrupa ülkesindeki spor haber sitelerinde ilk sıradaki haber, Ankaragücü-Rizespor maçı bitiminde yaşananlar oldu.

Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu Danimarkada gündem Halil Umut Meler

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile büyük önem taşıyan karşılaşmaya çıkacak. İtalyan hakem Daniele Orsato'nun düdük çalacağı maçta sarı-kırmızılılar galip gelirse gruptan çıkarak Avrupa'nın bir numaralı kupasında yoluna devam edecek.

Haberin Devamı

Ankaragücü-Rizespor maçından sonra saha ortasında hakeme gerçekleştirilen saldırı, Türkiye'de olduğu gibi, maça ev sahipliği yapacak ülkede de bu geceki karşılaşmayı adeta unutturdu. Danimarka'da 'Yılın maçı' olarak nitelendirilen Kopenhag-Galatasaray maçı gündemde ikinci plana geriledi.

Danimarka basınında bir numaralı haber Halil Umut Meler'e yapılan saldırı oldu. Ülkedeki bir çok spor internet sitesinde ilk sıradaki haberin, Ankaragücü-Rizespor maçı bitiminde yaşananlar olması dikkat çekti.

Extra Bladet konuyla ilgili haberini 'Hoş olmayan görüntüler' başlığıyla yayınladı, "Halil Umut Meler'in darp edilmesinin ardından tüm maçlar süresiz olarak ertelendi" denildi.

Kopenhag-Galatasaray maçı unutuldu Danimarkada gündem Halil Umut Meler

Bold internet sitesinde 'Skandal sahneler: Türk hakem, kulüp başkanı tarafından dövüldü' başlıklı haber yayınlandı.

Haberin Devamı

Campo'da 'Garip sahneleri görün: Türkiye'de kulüp başkanı baş hakemi dövdü. FIFA hakemi Halil Umut Meler'in ev sahibi takımın başkanının saldırısına uğramasıyla çirkin sahneler yaşandı' ifadeleri kullanıldı.

B.T'nin internet sitesinde 'Skandal:Kulüp başkanı Türk hakeme saldırdı. Türkiye'nin en üst futbol liginde Pazartesi akşamı skandal sahneler yaşandı' satırlarına yer verildi.

Jyllands Posten'de 'Öfkeli kulüp başkanı, bir Türk futbol hakemine yumruk attı. Türkiye'de üst düzey hakeme yapılan saldırının ardından tüm lig maçları durduruldu' denildi.