Futbol Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü Loris Karius transferine engel oldu! Arsenal'ın maçı ertelendi

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü Loris Karius transferine engel oldu! Arsenal'ın maçı ertelendi

12.09.2022 - 18:10 | Son Güncellenme:

İngiltere'de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü futbol dünyasını da vurdu. UEFA Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanması beklenen Arsenal - PSV Eindhoven maçı güvenlik açığı nedeniyle ertelendi. Öte yandan bir dönem Beşiktaş forması giyen Loris Karius transferi de Kraliçe II. Elizabeth'in ölümüne takıldı.

Kraliçe II. Elizabethin ölümü Loris Karius transferine engel oldu Arsenalın maçı ertelendi

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü tüm dünyayı yakından sarstı. Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünden futbol da etkilendi. Birleşik Krallık'ta maçların ertelenmesinin ardından Ada basını yeni bir iddia ortaya attı. İngiltere'ye geri dönmeye hazırlanan Loris Karius'un transferinin Kraliçe II. Elizabeth'in vefat etmesi nedeniyle ertelendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından ilk ciddi karar İngiltere Futbol Federasyonu'ndan geldi. İngiltere Premier Lig, Championship ve tüm alt liglerde bu hafta sonu oynanacak tüm maçlar ertelendi. Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü sonrası toplanan federasyonunun önümüzdeki hafta oynanacak maçları erteleme kararı alabileceği The Telegraph tarafından duyuruldu.

RANGERS MAÇI ERTELENDİ

Birleşik Krallık ülkeleri arasında yer alan İskoçya'da UEFA'nın önemli organizasyonu Avrupa Ligi'nde de erteleme kararı aldı. UEFA'dan yapılan açıklamada Rangers ile Napoli arasında 13 Eylül Salı günü oynanacak müsabakanın 14 Eylül Çarşamba'ya ertelendiği belirtildi. UEFA'dan yapılan açıklamada deplasman taraftarlarının stadyumda yer almayacağı, adalet gereği rövanş maçında da Rangers taraftarlarına izin verilmeyeceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Kraliçe II. Elizabethin ölümü Loris Karius transferine engel oldu Arsenalın maçı ertelendi

ARSENAL MAÇI ERTELENDİ

UEFA'dan gün içerisinde bir açıklama daha geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal ile PSV Eindhoven arasındaki müsabakanın da ertelendiği aktarıldı. Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü nedeniyle güvenlik güçlerinin yeterli önlemi alamayacağı için bu kararın alındığı vurgulandı.

KARİUS TRANSFERİ AÇIKLANMADI

İngiliz basını yeni bir iddia daha ortaya attı. Newcastle United'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Loris Karius transferinin Kraliçe II. Elizabeth'in ölümüne takıldığı kaydedildi. Haberde oyuncunun transferi için anlaşmaların sağlandığı ancak Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü nedeniyle imzanın ertelendiği ifade edildi.

Kraliçe II. Elizabethin ölümü Loris Karius transferine engel oldu Arsenalın maçı ertelendi

29 yaşındaki eldiven Mettenberg altyapısında yetişti. Loris Karius daha sonra SSV Ulm, Stuttgart, Manchester City, Mainz, Liverpool, Beşiktaş ve Union Berlin formaları giydi.

Yazarlar