Galatasaray Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir!

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir!

12.09.2022 - 16:43 | Son Güncellenme:

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Dindar, PSG ve Galatasaray arasındaki ilişkilerin iyi boyutta olduğunu ve Icardi konusunda sürpriz gelişmelerin yaşanabileceğini ifade etti. Dindar ayrıca geçtiğimiz sezon Fatih Terim sonrası göreve getirilen Domenec Torrent için flaş bir iddiada bulundu.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde;

Haberin Devamı

"GALATASARAYLILAR GURUR DUYABİLİR"

"Galatasaray üzerine koyarak gidiyor. Gaziantep FK maçında bazı sinyallr verilmişti. Trabzonspor maçında başlamıştı iyi oyun serisi. Kasımpaşa maçını kazanacağını düşünüyordum. Galatasaray iyi takım ve henüz başlangıç aşamasındaki takımın bu oyunu fragman. Asıl film daha sonra başlayacak. As oyuncular kadroya dahil olacak. Icardi gelecek, genç futbolcular daha da form tutacak. Galatasaray'ın korkunç bir popülaritesi ve kitlesi var. Herhangi bir takımı tutmayan kişiler bu Galatasaray'ı seyredecek. Galatasaray o kadar büyük transferler yaptı ki... Kamuoyu henüz farkında değil Galatasaray'ın yaptığı transferlerin. Taraftarlık duygusu bizim için her şeyin üzerinde. Galatasaray şu an hakkını teslim ediyor. Galatasaraylılar bu takımla gurur duyabilir. Kasımpaşa maçı 6 veya 8 gollü de bitebilirdi."

Haberin Devamı

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

KEREM'DEN BUNU BEKLİYORDUM"

"Kerem'le alakalı şunu söyleyeyim bunu bekliyordum. Kerem'deki değişikliğe dikkat çekmiştim maçtan önce. Gidenlerle birlikte takımın çehresi değişti. Sadece odaları boşaltmadılar Florya'nın havası da değişti. Herkes mutluysa sizin performansınız da yukarı çıkar. Kerem'deki değişiklik ile ilgili bilgi bana gelmişti. Normalde 5 hafta iyi gitmeyen bir oyuncu bunalıma girer ama tam aksine Florya'nın değişen havası Kerem'i de değiştirdi. Bunu öngördüm. Netice itibariyle Galatasaray için kazanmak önemliydi. Bir seri başlatmak gerekiyordu."

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"ICARDI SENEYE DE OLABİLİR"

"Transferle alakalı şunu söyleyebiliriz. Bu 13 transferin her birinin bir hikayesi var. Kazımcan kolay bir transferdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Abdülkerim'in peşindeydi. Uçak göndermeleri olmuştu. İç piyasadaki tek rekabet edilen oyuncu olmuştu. Bütün transferlerin hikayesi var ama bu operasyonun genel bir adı var. Erden Timur ve Dursun Özbek'in yer aldığı bir WhatsApp grubu var. O grubun adı Georghe Hagi'ydi. Genel ismi ise Avrupa'ydı. Icardi işi belli olmaz. Galatasaray'la kimyası tuttu. Seneye de olabilir. Galatasaray'ın hedefi Avrupa şampiyonluğu. Galatasaray'ın transferleri için motive unsuru Avrupa'ydı."

Haberin Devamı

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

YUSUF DEMİR TEPKİSİ: BİZİ MAHRUM BIRAKTILAR

"Galatasaray'ın normal şartlarda bu transferleri bedava yaptı diyebiliriz. Ortada bir takım var. Açık söyleyeyim bu kadar yıldızın bir arada olduğunu hiç hatırlamıyorum. Böyle bir takım görmedim. Mertens, Oliveira, Icardi, Mata, Torreira... Dünyada bir karşılığı olan futbolcular. Sansasyonel etki yaratacak oyuncular alındı ama genç oyuncular da çok önemli. Yusuf Demir oyuna girince 'Aman Allah'ım' dedim. Fizik, kalite, teknik, şut, güç her şey var. İlk defa beni bu kadar etkileyen 19 yaşında bir oyuncu gördüm. Galatasaray'ın artık Türk oğlu Türk Yusuf Demir'i var. Bu arada bizi bu Yusuf'tan kim mahrum etti bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum. Milli takımda Yusuf nasıl olmaz? Şaka gibi. Şenol Günewş veya başka biri hiç önemli. Bu oyuncunun annesi babası Türk. Galatasaray'da her türlü oynayacak Yusuf Demir. Kendi içimizde bir eleştiri yapalım. Bizi Yusuf'tan mahrum ettiler. Bu çok büyük bir ayıp. Bazılarının uykusu kaçması lazım. Yusuf 'Ben topçuyum' diyor. Başka bir boyut. Türk futbolu uzun süre onu konuşacak. Muazzam bir teknik ve güç... Bu yönü beni çok etkiledi. Galatasaray birbrini seven, kulis yapmayan iyi bir takım. Geçen haftalarda bir takım göremediğimi ifade etmiştim. Gelenler değil ama gidenler değiştirdi. İsim vermeyelim ama gidenler takımı olumlu etkiledi."

Haberin Devamı

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"ICARDI BÜYÜK BİR TRANSFER BAŞARISI"

"Galatasaray kulübü rakamları açıkladı. Sadece Twitter adresinden yapılan paylaşım silindi. Kimse yanlış anlamasın PSG ile katakulli olaylar olmaz. Sürekli kontrol altında tutulan bir kulüp PSG... Galatasaray'ın menfaatleri içinde çok önemli bir transfer yapıldı. Icardi konusunda yeni gelişmeler de olacak. Hikaye henüz yeni başladı. Antrenmanlara başladı ve performansı şu anda gayet iyi. Dün locada Mata ile birlikte maçı izlediler. Büyük bir transfer başarısı."

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"DURSUN ÖZBEK TÜM PROJELERİ TAMAMLAYACAK"

"Dursun Özbek hak etmediği eleştiriler aldı. Kötü başkanlık süreci oldu ilk dönem ama asla kötü insan dememek gerekiyor. Dursun Özbek hayatını Galatasaray'a adamış bir insan. Galatasaray'a liseye, kulübe herhangi bir karşılık beklemeden verdiği hizmetleri hiç duyurmadı bugüne kadar. Böyle bir isimden bahsediyoruz. Az bir farklı seçilmişti. Ya seçilmeseydi Galatasaray, şu anki durumunu düşünebiliyor musunuz? Galatasaray tarihinin kırılma noktasıdır son seçim. Dursun Özbek yarım bıraktığı işleri tamamlamaya geldi ve bunların hepsini tamamlayacak. Erden Timur konusunda da asla taraftarlara yalan söylemedi. Seçim öncesi konuşmaları gençlerde bir karşılık buldu. Bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordum. Futbol başka bir olay. Erden Timur'un hayatı rakamlar konusunda başarılarla dolu. Tamamen Galatasaray'a vermeye gelen bir ekip var. Yönetimin verdiği güven Florya'ya yansıyor."

Haberin Devamı

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"DURSUN ÖZBEK ENKAZ EDEBİYATI YAPMADI"

"Galatasaray, Florya konusunda vakit kaybetti. 2017'de Dursun Özbek bırakırken tüm projeler tamamlanacaktı. Basketbol salonu yapılacaktı ve tüm projeler durdu. Hiçbir zaman çıkıp enkaz edebiyatı yapmadı. Kendisine hiç hak etmediği şeyler yapıldı. Kimse geri döneceğine inanmıyordu. İyiler mutlaka kazanır cümlesinin tam karşılığı Dursun Özbek'tir çünkü tekrar başkan olacağına kimse ihtimal vermiyordu. Hiç hak etmedi o sonu."

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"TORRENT'İN SİVASSPOR'U KOVALADIĞINI DUYDUM"

"Rıza hocam alınmasın ama Domenec Torrent, Sivasspor'u kovalıyor. Bunu duydum. Allah'tan Domenec Torrent size rapor vermemiş sayın başkan. Hem kadro mühendisliği hem takımın havası çok güzel. Ben o raporu yakardım zaten."

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"GOMİS SAYGIYI HAK EDİYOR"

"Gomis'in şu performansıyla saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. Kimsenin arkasından kulis yapmaz sadece işine odaklanır. Torreira şu an iyi. Fredrik Midtsjö sakatlıktan yeni çıktı zaten Kasımpaşa maçının kadrosunda yoktu. Konyaspor maçıyla birlikte kadroya girer. Yabancı sınırı gelecek öyle gözüküyor. Yabancı sınırı kalksa da Yusuf, Türk oğlu Türk'tür."

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir

"G.SARAY FAVRORİ AMA..."

"Bu Galatasaray bana hayal ettiriyor. Şu an kadroya baktığınızda Galatasaray, Konyaspor'a karşı favori ama rakibe de saygı duymak lazım. Konyaspor maçına henüz konsantre değiim."

"GALATASARAY VE PSG ARASINDA İYİ İLİŞKİLER DEVAM EDECEK"

"PSG ile Galatasaray arasında iyi bir ilişki var. Mauro Icardi transferinden sonra da iki takım arasında iyi ilişkiler devam edecek. En azından şimdilik bunu söyleyelim"

Mauro Icardi sürprizini açıkladı: Seneye de olabilir