Futbol Lens oyuncusundan Kylian Mbappe'ye tehdit: 'Ambulansla götürecekler'

Lens oyuncusundan Kylian Mbappe'ye tehdit: 'Ambulansla götürecekler'

12.04.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

Lens savunma oyuncusu Facundo Medina hafta sonu oynayacakları PSG maçı için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lens oyuncusundan Kylian Mbappeye tehdit: Ambulansla götürecekler

Fransa Ligue 1 ekibinden Lens'in savunma oyuncusu Facundo Medina, cumartesi günü PSG ile karşılaşacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Lig de 63 puanla 2. sırada olan ekip, lider PSG'nin 6 puan gerisinde. Puan farkını azaltmak açısından önemli bir maça çıkacak olan kulübün defans oyuncusu Facundo Medina, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

HÜCUM GÜCÜ MBAPPE VE MESSI
Neymar'ın sakatlığından dolayı hücum tarafında takımı Messi ve Mbappe sırtlıyor. Messi bu sezon Ligue 1'de çıktığı 25 maçta 14 gol ve 14 asist yaparken, Mbappe 26 maçta 19 gol ve 3 asist yaptı.

PSG'DEN MAĞLUBİYETLER
Ligue 1'de 69 puanla lider olan PSG, cumartesi günü Lens'le karşılaşacakları mücadelede 6 puanlık farkla büyük avantaja sahip. Fakat evinde oynadığı Rennes ve Lyon maçlarında yaşadığı mağlubiyetlerden dolayı rakiplerine cesaret veren ekip, hafta sonu oynayacakları maçı da kaybederlerse Lens'le arasındaki puan farkı üçe düşmüş olacak.

'MESSI'Yİ FORMASINDAN YAKALARIM'
Arjantinli oyuncu, vatandaşı Messi ile ilgili övgü dolu sözcükler kullandı." Bazı Fransızların Mbappe'nin Messi'den daha iyi olduğunu düşünmesi beni rahatsız ediyor mu? Buna evet diyelim ama onlar (taraftarlar) futboldan anlamıyorlar, bu yüzden konuşmalarına izin vermeliyiz. (Maç ile ilgili) Messi gelecek hafta beni çalımlarsa, onu formasından yakalarım ya da ona sarılırım."

Haberin Devamı

'MBAPPE'Yİ AMBULANSLA GÖTÜRÜRLER'
Messi'nin değil de Mbappe'nin kendisini çalımlaması halinde ne yapacağı sorulan oyuncu, Fransız oyuncuya sert davranacağını söyledi, "Mbappe beni geçerse, onu bir ambulansla götürürler!" Arjantinli oyuncu daha sonra sözlerini şaka olarak söylediğini belirtti.