Almanya Bundesliga Leonardo Bonucci eski hocasına patladı! 'Yalan'

Leonardo Bonucci eski hocasına patladı! 'Yalan'

15.09.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Juventus'tan ayrılıp Bundesliga ekibi Union Berlin ile anlaşma sağlayan Leonardo Bonucci suskunluğunu bozdu. Dünyaca ünlü stoper, eski teknik direktörü hakkında ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Leonardo Bonucci eski hocasına patladı Yalan

Almanya Bundesliga temsilcisi Union Berlin'in yeni transferi Leonardo Bonucci, Juventus'tan ayrılış süreci hakkında konuştu. Serie A devinin efsane futbolcuları arasında yer alan emektar savunmacı, Allegri hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

İtalya'dan ayrılık sürecinin kendisi için büyük bir hüsran yarattığını dile getiren Leonardo Bonucci, Allegri'nin kendisini aşağıladığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Leonardo Bonucci eski hocasına patladı Yalan

JUVENTUS'TA 12 SEZON OYNADI

Viterbese altyapısında futbola başlayan Lonardo Bonucci daha sonra Inter'e transfer oldu. İtalyan savunmacı, Inter forması giydiği dönemde Treviso ile Pisa'ya kiralandı. Genoa, 2009-2010 sezonunda 4 milyon euro karşılığında transfer ettiği tecrübeli futbolcuyu, 1 ay sonra 10 milyon 500 bin euro bedelle Bari'ye gönderdi.

Bari'de dikkat çeken Leonardo Bonucci, 2010-2011 sezonu başında 15 milyon 500 bin euro karşılığında Juventus'un yolunu tuttu. Juventus'ta uzun yıllar oynayan İtalyan stoper, 2017-2018 sezonunda 42 milyon euro bedelle Milan'a gitti. Milan'da bekleneni veremeyen tecrübeli savunmacı, 1 yıl sonra Juventus'a geri döndü.

Haberin Devamı

Juventus'ta Allegri tarafından kadroda düşünülmeyen Leonardo Bonucci'nin sözleşmesi sezon başında feshedildi. 36 yaşındaki stoper, kariyerinde ilk kez İtalya dışına bu sezon çıktı ve Union Berlin ile anlaştı.

Leonardo Bonucci eski hocasına patladı Yalan

AYRILIK SÜRECİNİ ANLATTI

Leonardo Bonucci, Union Berlin'e imza attıktan sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı, Juventus'tan ayrılık sürecine dair şu ifadeleri kullandı:

"Yeni sezon başlamadan Mayıs ayında genç oyuncuların önünü açmak için takımda 5-6. tercih olabileceğimi söyledim. Allegri'nin bana kulübün beni istemediğini önceden söylediği yalan. Kulüp bana 13 Temmuz'dan sonra projelerinin içinde olmadığını iletti. Bu, bugüne kadar yaşadığım en büyük aşağılanmadır."

Juventus'tan ayrılmasının kendisi adına büyük bir hüsran olduğunu belirten Leonardo Bonucci, "Juventus oyuncusu olarak 500'den fazla maça çıkmış biri olarak bana bunlar yaşatıldı" dedi.

Leonardo Bonucci eski hocasına patladı Yalan

SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Leonardo Bonucci'nin Union Berlin ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro. İtalya Milli Takımı'nda 121 maça çıkan 36 yaşındaki stoper, 8 gol sevinci yaşadı.

Leonardo Bonucci kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Yılın futbolcusu
1 - Avrupa şampiyonluğu
9 - Serie A şampiyonluğu
4 - İtalya Kupası şampiyonluğu
5 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu