Galatasaray Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi!

Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi!

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, sol bek konusunda Rıdvan Yılmaz, Bradley Locko ve Nicolas Tagliafico’dan sonra, Karagümrük’ten Levent Mercan için de devreye girdi. 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma gelmek için kulübünden izin istedi.

Levent Münir Mercan, Galatasaray için izin istedi

Diğer taraftan Dubois’in, geri gelmesi halinde sol bek alternatiflerinden biri olabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Vavacar Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, sarı-kırmızılıların kendileriyle değil, futbolcunun menajeriyle iletişime geçmesine tepki gösterdi.

Hurma, “Galatasaray her zamanki gibi oyuncuyu benden değil, menajerinden istiyor. Tabii ki oyuncuyu ikna edip ucuza almak için böyle yapıyorlar” diyerek, Cim-Bom’un usulüne karşı çıktı.

BOEY'UN G.SARAY SEVGİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Rekor bir bedelle Galatasaray’dan Bayern Münih’e giden Sacha Boey, Bayern Münih Televizyonu’nun ‘Müdavim masası’ isimli programına katıldı. Fransız oyuncuya Bavyera’nın yöresel lezzetleri tattırıldı. Boey’in Münih’te yanından ayırmadığı, çerçevelettirdiği Galatasaray formalı resimleri, programın dekoru içerisinde yer aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon sarı-kırmızılı formayla Alman ekibine karşı sahaya çıkan Boey, “Galatasaray formasıyla Bayern’e karşı en çok Leroy Sane’ye karşı zorlandım. Sane çok atletik ve çok çabuk bir oyuncu. Bayern maçında atmosfer ve saha çok iyiydi” dedi.