Trabzonspor "Lig çok sıcak"

"Lig çok sıcak"

25.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, geride kalan 5 hafta sonunda takımları değerlendirdi.

Lig çok sıcak

Bordo-mavili takımın teknik patronu, sezona iyi başladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi, “Her takım rakibinden puan alabilecek güce sahip. Galatasaray maçını unutup önümüze bakacağız” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Süper Lig’de geçen 5 haftanın ardından diğer takımları değerlendirirken, “Lig artık çok sıcak oldu. Ateş görünüyor her tarafta. Herkes herkesten puan alıyor” dedi.

Osmanlıspor maçıyla ilgili de konuşan Gürcü teknik adam, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir rakibimiz var. Lig artık çok sıcak oldu. İyi başladık, iyi devam etmeyi bekliyoruz. Son maçı unutup, önümüze bakacağız. Galatasaray mağlubiyetine rağmen iyi bir performans göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Herkesin bayramını da kutlayan Arveladze, “Herkesin bayramı mübarek olsun. En önemlisi mutluluk, sağlık ve kazasız belasız bayram geçsin. Herkes mutlu olsun, çocukları mutlu etsin. Dedelerin elini öpsünler” diye konuştu. Gazetecilerin, “Çocuklara harçlık var mı?” sorusunu da, “Herkese harçlık var tabii ki. Parası olan versin, parası olmayan da alsın” cevabını verdi.

Haberin Devamı

‘Güçlü olmayı deneyeceğiz’

Sportif Direktör Süleyman Hurma ise, Galatasaray mağlubiyetine tüm camia olarak üzüldüklerini vurgulayarak, “Taraftarlarımızı stattan mutsuz gönderdiğimiz için üzüldük. Hakemlerle ilgili konuşmaya başlarsak onun sonunu getiremeyiz. Sahadaki bütün olumsuzlukları yenebilecek kadar güçlü olmayı deneyeceğiz artık. Yapabilecek başka bir şey yok” dedi.

Bayram hediyesini Osmanlıspor’u yenerek vereceklerini belirten Hurma konuşmasını şöyle noktaladı: “Ligdeki her maç zor. Umuyorum ki Osmanlıspor maçında iyi bir performansla maçı kazanır ve Galatasaray maçında veremediğimiz bayram hediyesini taraftarlarımıza veririz. Her rakibe saygı gösteriyoruz. Oynamadan hiçbir maçı kazanmamız mümkün değil. Her takımda maçı çevirebilecek ciddi kalitede oyuncular var. Her rakibe saygı gösteriyoruz ama kendi gücümüzü de biliyoruz.”