Futbol Lionel Messi son noktayı koydu! 'Günleri sayıyorum'

Lionel Messi son noktayı koydu! 'Günleri sayıyorum'

06.10.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Ronaldo ile birlikte uzun süre dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Lionel Messi, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi kariyeriyle ilgili çok net konuştu ve kararını duyurdu. Özel hayatından da bahseden Arjantinli yıldız; "Az ama gerçek arkadaşlarım var. Her zaman aileme çok sadıktım" dedi.

Lionel Messi son noktayı koydu Günleri sayıyorum

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilen Lionel Messi, 2021 yazında efsaneleştiği Barcelona'dan gözyaşlarıyla ayrılarak PSG'ye transfer olmuştu. Katar Dünya Kupası öncesi Messi kariyeriyle ilgili çok net konuştu.

Haberin Devamı

DRAMATİK ŞEKİLDE ELENDİLER
Messi'nin Barcelona'dan PSG'ye transferi tüm dünyada şoke etkisi yaratırken Arjantinli süperstar PSG'de bekleneni veremedi. Mbappe, Neymar, Veratti ve Di Maria gibi yıldız isimlerle Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen PSG, dramatik bir şekilde Real Madrid'e mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti.

ARJANTİN'DEN BOMBA İDDİA: BARCELONA'YA GERİ DÖNECEK
Lionel Messi ile ilgili Arjantin'den bomba bir iddia geldi. Arjantinli gazeteci Veronica Brunati, Messi'nin 1 Temmuz 2023 itibariyle PSG ile sözleşmesinin sona ereceğini ve yıldız oyuncunun Barcelona'ya geri döneceğini iddia etmişti.

Lionel Messi son noktayı koydu Günleri sayıyorum

FABRIZIO ROMANO: BARÇA'NIN ONU İSTEDİĞİNİ BİLİYORLAR
Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Lionel Messi ile ilgili son durumu açıkladı. Romano, "Leo Messi'nin geleceği hakkında bir detay daha. Messi'ye henüz resmi bir teklif gelmedi. Şu anda PSG ve Messi arasında görüşme yapılmayacak. Messi tarafında, PSG'nin sözleşmesini uzatmak istediğini ve Barcelona'nın onu geri getirmek istediğini biliyorlar. Şu anda hiçbir şeye karar verilmeyecek." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

XAVI'DEN AÇIKLAMA
Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e karşı oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Xavi, Messi'nin PSG'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından geri döneceğine yönelik iddialara şu sözlerle yanıt verdi:

"Şu anda bunu konuşmanın sırası değil. Ona olan sevgimi biliyorsunuz. O yakın bir arkadaşım ve ona her zaman en iyisini dileyeceğim. Barcelona onun evi ama biz de geleceği hakkında konuşarak ona iyilik yapmıyoruz. Paris'te iyi vakit geçirmesi için onu rahat bırakalım ve onun için en iyisini dileyelim."

MESSI: OYNADIĞIM SON DÜNYA KUPASI OLACAK
TN Deportivo'ya konuşan Arjantinli yıldız milli takım kariyeriyle ilgili kesin kararını açıkladı. 2022 Katar Dünya Kupası için Messi, "Dünya Kupası için günleri sayıyorum. Katar'daki Dünya Kupası, oynadığım kesinlikle son Dünya Kupası olacak" dedi.

"BENCE FAVORİ DEĞİLİZ"
"Ben çok mutlu biriyim. Şükürler olsun ki çocukluğumdan beri hayal ettiğim şeyleri gerçekleştirebilecek kadar şanslıydım. Şu ana kadar başardıklarımı, elde ettiklerimi düşünmüyorum. Her zaman sırada ne geleceğini düşünüyorum. Arjantin kendi içinde tarihi sebebiyle her zaman bir favori ama bence değiliz. Bizim üzerimizde takımlar var"

Haberin Devamı

"AZ AMA GERÇEK ARKADAŞLARIM VAR"
"Herkes gibi normal bir insanım. Babamın ve annemin bana aşıladığı değerlerle büyüdüm. Az ama gerçek arkadaşlarım var. Her zaman aileme çok sadıktım. Onlarla olmaktan mutluyum. Daha fazlasına ihtiyacım yok."

"MESSI OLMAK SİZDEN BAZI ŞEYLERİ ALIYOR"
"Messi olmak sizden bazı şeyleri alıyor. Birçok şeyden kendimizi geri tutuyoruz. Ailenle yalnız kalmak, fark edilmemek güzel olurdu."

CARRAGHER: DÜNYA KUPASI'NI MESSİ KAZANSIN
İngiliz efsane futbolcu Jamie Carragher, dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Jamie Carragher yaptığı açıklamada, "Üçümüzün gördüğü en iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Geçmişte oynayan birçok oyuncu var Pele, Johan Cruyff, Maradona gibi ama Lionel Messi'nin dünya futbol tarihinin en büyük oyuncusu olduğunu düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Messi'nin Dünya Kupası'nı kazanmasını istediğini söyleyen İngiliz efsane, "Belki herkes benimle aynı fikirde değil. Çünkü insanlar bir oyuncunun Dünya Kupası'nı kazanması gerektiğini düşünüyor. Ben de Messi'nin en iyi olduğunu pekiştirmesi için Dünya Kupası'nı kazanmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yazarlar