Magazin Loris Karius ve Diletta Leotta'nın kızı oldu!

Loris Karius ve Diletta Leotta'nın kızı oldu!

17.08.2023 - 10:43 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'un eşi ünlü spor muhabiri Diletta Leotta bir çocuk dünyaya getirdi. Çift, Aria adını verdikleri bebekleriyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Loris Karius ve Diletta Leottanın kızı oldu

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Loris Karius babalık heyecanı yaşıyor. Kariyerine Newcastle United'da devam eden Karius'un spor muhabiri eşi Diletta Leotta dün özel bir hastanede doğum yaptı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki Leotta, Aria adını verdikleri bebekleriyle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Leotta bu fotoğrafa not olarak ise, "Bugün senin sayende yeniden doğdum. Hoş geldin Aria. Sen isteyebileceğimiz en güzel hediyesin." ifadelerine yer verdi.

Diletta Leotta'nın doğum günü de Aria gibi 16 Ağustos.

Loris Karius ve Diletta Leottanın kızı oldu

BRNABEU'YU ZİYARET ETTİĞİNE PİŞMAN OLDU
Görev gereği El Clasico maçı için İspanya'ya giden Diletta Leotta, yenileme çalışmaları devam eden Real Madrid'in Santiago Bernabeu Stadı'nı ziyaret etti. Diletta, stadyum ziyareti sırasında Real Madrid'in müzesini de ziyaret ederken hiç beklemediği bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. Güzel sunucu, müze ziyareti sırasında Real Madrid’in kazandığı Şampiyonlar Ligi kupalarının önünde çektirdiği bir fotoğrafı da Instagram’dan paylaştı.

Haberin Devamı

Loris Karius ve Diletta Leottanın kızı oldu

LIVERPOOL TARAFTARINDAN KARIUS TEPKİSİ
Fakat 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde Karius’un inanılmaz hataları sonucu kupayı Real Madrid’e kaybeden Liverpool taraftarları, sevgilisi Diletta’ya tepki yağdırdı. Taraftlardan bazıları, 'O kupalardan birini senin sevgilin sayesinde kazandılar.' 'Senin Karius sağ olsun, onlardan birini Kiev'de kazandılar.' 'Müzede fotoğraf çektirecek birçok şey varken, o gidip Şampiyonlar Ligi kupasının önünde çektiriyor.' gibi yorumlar yağdırdı.

NE OLMUŞTU?
Liverpool'un Real Madrid'e 3-1 yenildiği 2018 Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibinin kalesini koruyan Karius, yediği 2 hatalı golle mağlubiyetin baş sorumlusu olmuştu.

Loris Karius ve Diletta Leottanın kızı oldu

SÖZLEŞMESİNİ 1 YIL UZATTI
Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, İngiltere Premier Lig takımı Newcastle United ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Karius'un yeni mukavelesi 30 Haziran 2024'e kadar sürecek.

Bu arada İngiliz kulübü, Alman kaleciyle birlikte, 31 yaşındaki sol beki Paul Dummett'la da 1 yıllık sözleşme imzaladı. Newcastle'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Loris Karius ve Paul Dummett'ın sözleşmelerini 2024 yılına kadar uzatma konusunda anlaştıklarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Loris Karius ve Diletta Leottanın kızı oldu

1 MAÇTA FORMA GİYDİ
Loris Karius geçen sezon transfer olduğu Newcastle United sadece 1 resmi maçta forma giyebildi. Karius'un forma giydiği İngiltere Lig Kupası finalinde Newcastle, Manchester United'a 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı