Fenerbahçe Lozan - Fenerbahçe: 2-1

Lozan - Fenerbahçe: 2-1

13.07.2018 - 21:52 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Cocu yönetiminde 2. hazırlık maçında Fenerbahçe, İsviçre'nin Lozan takımına 2-1 mağlup oldu. Maçın geniş özetini Skorer.com ve Skorer Tv'den izleyebilirsiniz.

Lozan - Fenerbahçe: 2-1

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'de Lozan ile karşılaştı. İsviçre'de oynanan maçta Fenerbahçe sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Müsabakanın geniş özeti Skorer.com ve Skorer Tv'de yayında...

Haberin Devamı

Mücadelede Fenerbahçe'nin tek golünü 82. dakikada Yiğithan Güveli kaydetti. Lozan'ın gollerini ise peş peşe 75. ve 77. dakikada Benjamin Kololli attı.

VOLKAN DEMİREL KADRODA YOK
Fenerbahçe'de tecrübeli kaleci Volkan Demirel, Lozan maçında görev almadı. Sarı-lacivertli ekipte, İsviçre'nin Lozan takımı ile oynanan hazırlık maçta teknik direktör Phillip Cocu, Volkan Demirel'e görev vermedi. Öte yandan tecrübeli kaleci takımla birlikte sahaya çıktığında maçı izlemeye gelen sarı-lacivertli taraftarlar tarafından alkışlandı.
ALPER POTUK FORVETTE
Sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk, Lozan maçında forvette görev aldı. Lozan ile hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Phillip Cocu, forvetten yoksun geldiği İsviçre'de bu bölgede Alper Potuk'a görev verdi.
COCU, İKİNCİ YARIDA TÜM OYUNCULARI DEĞİŞTİRDİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, mücadelenin ikinci yarısına yeni 11 ile başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Erten Ersu, Şener, Mehmet Topal, Yiğithan Güveli, Hasan Ali, Ozan Tufan, Salih Uçan, Giuliano, Barış Alıcı, Valbuena ve Ahmethan Köse yer aldı.
BARIŞ ALICI İLK KEZ FORMA GİYDİ
Fenerbahçe'nin Altınordu'dan renklerine bağladığı Barış Alıcı ilk kez bir maçta sarı lacivertli formayı giydi.
MEHMET TOPAL STOPERE
Hollandalı teknik adam, Lozan maçının ikinci yarısında Mehmet Topal'a stoperde görev verdi. Cocu, mücadelenin ikinci bölümünde stoperde Mehmet Topal-Yiğithan ikilisini oynattı. Cocu, İstanbulspor ile oynanan ilk hazırlık maçında ise stoperde Josef de Souza'ya forma vermişti.
BÜYÜKELÇİ MAÇA GELDİ
Lozan ile Fenerbahçe arasında oynanan maça Türkiye'nin Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı da geldi. Fenerbahçe kongre üyesi de olan Büyükelçi İlhan Saygılı mücadeleyi kendisine ayrılan yerden Sportif Direktör Damien Comolli ile takip etti.
TARAFTARLARDAN DESTEK
Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını İsviçre'de yalnız bırakmadı. Lozan ile oynanan hazırlık maçına gelen yaklaşık bin kadar taraftar, sarı-lacivertli ekibe destek oldular.
Fenerbahçe ilk hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşmış sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe bir sonraki hazırlık maçını 18 Temmuz Çarşamba günü Fulham ile oynayacak.

Haberin Devamı

İLK 11'LER

Haberin Devamı

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Skrtel, Neustadter, Serhat, Josef, Mehmet Ekici, Elif Elmas, Aatıf, Samed, Alper


Yedekler: Erten Ersu, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Yiğithan Güveli, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Giuliano, Mathieu Valbuena, Salih Uçan, Ahmethan Köse

Lozan: Thomas Castella, Noah Loosli, Ange Nanizayamo, Mersim Asllani, Dominik Schmid, Cabral, Sancidino Silva, Simone Rapp, Joao Oliveira , Francesco Margiotta, Dany Da Silva

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı

18 Temmuz Çarşamba 18.00: Fenerbahçe - Fulham

21 Temmuz Cumartesi 21.00: Fenerbahçe - Feyenoord

1 Ağustos Çarşamba 21.00: Fenerbahçe - Cagliari

Yazarlar