Futbol Manchester City taraftarından Cancelo'ya yoğun tepki

Manchester City taraftarından Cancelo'ya yoğun tepki

12.04.2023 - 09:58 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City'nin Bayern Münih'i 3-0 mağlup ettiği mücadelede, eski City'li oyuncu Joao Cancelo'yu taraftarlar protesto etti.

Manchester City taraftarından Canceloya yoğun tepki


Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında karşı karşıya gelen Manchester City, Bayern Münih'i 3-0'lık net bir galibiyet ile yenerek, Almanya'ya büyük avantajla gitmeyi garantiledi. İngiliz taraftarlar eski oyuncusu Joao Cancelo'yu taraftarlar protesto etti.

Haberin Devamı

HAALAND'DAN 1 GOL 1 ASİST
Etihad Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını İngiliz ekibi, 27'nci dakikada Rodri'nin attığı gol ile 1-0 önde tamamladı. 70'inci dakikada Bernardo Silva ile bir gol daha bulan City, durumu 2-0'a getirdi. 76'ncı dakikada sahneye çıkan Erling Haaland, skoru 3-0'a getirdi. Kalan sürede gol sesi çıkmayınca Manchester City, sahadan 3-0 galip ayrılarak rövanş öncesinde avantajı eline geçirdi.

HAALAND TARİHE GEÇTİ !
Maçta 1 gol ve 1 asist yapan Haaland, bu sezon tüm kulvarlarda 45 gol atan Premier Lig futbolcusu olarak rekor kırdı.

BONSERVİSİ BAYERN'DE
İngiliz ekibinde birçok başarı elde eden Portekizli oyuncu, sonralarda Pep Guardiola tarafından oynatılmayıp yedek bırakılınca teknik adamla arası açılmış ve Portekizli oyuncu, Manchester City'den Alman devi Bayern Münih'e 70 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile kiralanmış ancak beklenen performansı veremişti. Almanya'da bulunduğu süre zarfınca sürekli olarak eski takımına eleştiride bulunan Cancelo, yapmış olduğu bir röportajda İngiliz ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde ki başarısızlığına atıfta bulunarak hem Pep Guardiola'yı hem de City taraftarını sinirlendirmişti.

Haberin Devamı

'BAYERN'LE BAŞARABİLİRİM'
Portekizli oyuncu verdiği röportajda, "Burada olmak benim için bir onur. Herkesi alt edebiliriz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak benim de büyük hayalim ve bunu gerçekleştirene kadar pes etmeyeceğim. Daha önce yapamadım ama beli bu yıl Bayern ile bunu yapabilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Manchester City taraftarından Canceloya yoğun tepki

'UMURUMDA DEĞİL'
Teknik direktör Pep Guardiola ise Cancelo'ya yapmış olduğu açıklamada atıfta bulunarak, "Oynamayan oyuncuların sürekli 'ben, ben, ben' diyorsa, bu durum umurumda değil. Sonrasında ne olduğuna pek dikkat etmiyorum." demişti.

MAÇTA ISLIKLANDI
Manchester City maçına yedek başlayan Cancelo, 81. dakikada Davies'in yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girerken ıslıklanan Cancelo, top her ayağına geldiğinde de City taraftarları tarafından yuhalandı.

Rövanş maçı, 19 Nisan Çarşamba günü 22.00'de Allianz Arena'da oynanacak.