İngiltere Premier Lig Manchester United'da korkutan olay! Marcus Rashford trafik kazası geçirdi

Manchester United'da korkutan olay! Marcus Rashford trafik kazası geçirdi

24.09.2023 - 13:12 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da olaylar peş peşe yaşanıyor. Son günlerde takım içerisindeki anlaşmazlıklarla gündeme gelen Premier Lig devinde Marcus Rashford, korkutan bir trafik kazası geçirdi. İşte detaylar...

Manchester Unitedda korkutan olay Marcus Rashford trafik kazası geçirdi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı rakibi Manchester United'da sular durulmuyor. Takım içerisindeki anlaşmazlıklala gündeme gelen İngiliz devinde korkutan bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig'in 6'ncı haftasında Burnley ile karşılaşan Manchester United'da yıldız fuıtbolcu Marcus Rashford maçın ardından bir trafik kazasına karıştı.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

The Sun'da yer alan habere göre Manchester United'ın yıldızı Marcus Rashford, Burnley'e karşı oynadıkları maçın ardından korkutan bir trafik kazası geçirdi.

700 BİN STERLİN DEĞERİNDEKİ LÜKS ARAÇ

Mücadelenin ardından İngiliz yıldızın, 700 bin Sterlin değerindeki lüks otomobiliyle kazaya karıştığı ve aracında ciddi maddi hasar olduğu belirtildi.

Manchester Unitedda korkutan olay Marcus Rashford trafik kazası geçirdi

SAĞLIK DURUMU İYİ

Marcus Rashford'ın sarsıldığı ancak sağlık durumunun iyi olduğu ve kendi imkanlarıyla araçtan çıkabildiği aktarılırken olay yerine gelen polisin ambulansa gerek duymadığı da belirtildi.

Haberin Devamı

BRUNO FERNANDES YARDIMINA KOŞTU

Yıldız futbolcunun takım arkadaşı Bruno Fernandes'in kazanın ardından hemen olay yerine geldiği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.