Fenerbahçe MANİPÜLASYON TRANSFERLERİ!

MANİPÜLASYON TRANSFERLERİ!

05.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gurur duyulacak transferler yaptıklarını belirtti, “Bu transferler manipülasyonla elde edilen gelirlere dayandırılmamıştır. Tercih sebebi büyük paralar olmayan futbolcularla kadromuzu kuvvetlendirdik” diyerek G.Saray’a yüklendi

MANİPÜLASYON TRANSFERLERİ

Başkan Aziz Yıldırım, 10 yaşını dolduran Fenerbahçe Dergisi’nin 120. sayısında yer alan yazısında sarı-lacivertli camiaya seslenirken yine ses getirecek ifadeler kullandı.
“Bu sezonun bizim açımızdan çok önemli ve çok anlamlı olduğunu biliyorum. Kaldırılacak her kupanın, kazanılacak her zaferin şampiyonluklardan çok daha fazla anlam taşıdığının farkındayım” diyerek sözlerine başlayan Yıldırım, ara transferde Sneijder ve Drogba’yı kadrosuna katan Galatasaray’a iğneli mesajlar yolladı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım’ın sözlerinden satır başları şöyle:

* Ara transferde önemli takviyeler yaptık, bunlarla gurur duyduk, her Fenerbahçeli de gurur duymalıdır. Tüm Fenerbahçeliler bilmelidir ki, bu transferler, son kuruşuna kadar vergilendirilmiş olup; hiçbir şekilde manipülasyonla elde edilen gelirlere dayandırılmamış; Fenerbahçeli’nin alınteriyle gerçekleştirilmiştir. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü bilen, tercih sebebi “büyük paralar” olmayan futbolcularla kadromuzu kuvvetlendirdik. Şampiyonluk için parıltılı isimleri değil, nasıl çarptığını bildiğimiz yürekleri seçtik.
* Armamızın yarıştığı branşların tamamındaki zafer odaklı hedeflerimizin yanı sıra pekçok önemli proje için de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Görev süremiz içerisinde mutlaka bitirmek istediğimiz bu projeler Fenerbahçe’nin geleceği niteliğindedir.
Büyüklüğü tartışılmaz
* Fenerbahçe Spor Kulübü bugün itibariyle devlete 75 milyon vergi tahakkuk ettirebilecek ekonomik nitelikte gücü olan emsalsiz büyüklükteki bir camiadır.
* Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminden istediklerini alamayan meczupların hedeflerinin ne olduğu açıktır. Bu hedeflere ulaşmak için, tribünlerdeki kasıtlı ve planlı eylemlerle Fenerbahçe’ye verdikleri zararlar da ortadadır. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda muhatap olduğumuz tüm cezalar bu menfaat odaklarının neden olduğu garabetlerdir.
* Fenerbahçe’nin geleceği bizim için her şeyin üzerindedir. Bu geleceğin teminatının tek bir ifade ediliş şekli vardır; kurumsallık. Üretimin, kontrolün ve denetimin uzman ve profesyonel kadrolar denetimiyle yapılagelmesinden kaçınmak çağın aklını inkar etmektir.
* Biz, Fenerbahçe’yi layık olduğu şekilde temsil ettik, bundan sonra da öyle yapacağız. Hiç yılmadık; en önemlisi hiç vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Yaşam devam ettikçe ve dünya döndükçe Fenerbahçe yalnızca Fenerbahçeliler tarafından yönetilecek ve her şey tartışılır hale gelse de bir tek Fenerbahçe’nin büyüklüğü tartışılmayacaktır.