Voleybol Martyna Czyrnianska: Türkiye'de kendimi çok rahat hissediyorum!

Martyna Czyrnianska: Türkiye'de kendimi çok rahat hissediyorum!

23.12.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit'in genç oyuncusu Martyna Czyrnianska, Polonya basınına konuştu.

Martyna Czyrnianska: Türkiyede kendimi çok rahat hissediyorum

Eczacıbaşı Dynavit'in 20 yaşındaki yıldızı Martyna Czyrnianska, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Polonyalı pasör çaprazı, sezon başında transfer olduğu Türkiye'de kendisini çok rahat hissettiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı Dynavit'te takım arkadaşlarıyla mükemmel bir ilişkisi olduğunu belirten Martyna Czyrnianska, "Türkiye'de kendimi gerçekten çok rahat hissediyorum. Kızlarla inanılmaz bir atmosfer oluşturduk, süper bir ilişkimiz var ve saha dışında da çok zaman geçiriyoruz, bu da büyük bir artı" dedi.

Martyna Czyrnianska: Türkiyede kendimi çok rahat hissediyorum

Polonya basınına konuşan Martyna Czyrnianska, Türkiye'de şikayet edebileceği bir şey olmadığını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Burada birçok şeyi seviyorum. Şehri seviyorum, kulübü seviyorum, bunu oluşturan insanları seviyorum. Ve beni rahatsız eden bir şey var mı? Diyeceğim bir şey yok... Gerçekten, burada çok rahatım ve şikayet edebileceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum."

Fenerbahçe Opet'in yıldızı Magdalena Stysiak ile zaman zaman buluştuğunu belirten Martyna Czyrnianska, "Evet, Magda ile birkaç kez buluştum ve İstanbul'un farklı bölgelerinde yaşamamıza rağmen bir araya gelmeyi başardığımız için mutluyum. Diğerlerini de birkaç kez gördüm, ancak genellikle maçlarda ya da Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçları vesilesiyle Burhan Felek Salonu'nda karşılaştık. O maçlarda hep birkaç kelime konuşuyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar