Galatasaray Matias Vecino'dan Galatasaray itirafı! 'Sarri ayrılmamı istemedi'

Matias Vecino'dan Galatasaray itirafı! 'Sarri ayrılmamı istemedi'

18.11.2023 - 20:38 | Son Güncellenme:

Lazio forması giyen Matias Vecino, sezon başında Galatasaray'ın kendisine yaptığı teklifle ilgili konuştu.

Matias Vecinodan Galatasaray itirafı Sarri ayrılmamı istemedi

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağlamak istediği ancak daha sonra transferi gerçekleşmeyen Matias Vecino suskunluğunu bozdu. Tecrübeli orta saha, sarı-kırmızılılardan teklif aldığı dönemi anlattı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki orta saha sarı-kırmızılılardan gelen teklife dair, "Benim için sürpriz oldu çünkü transfer döneminin sonunda geldi. Yeni oyuncular da transfer edildiği için ilk yaptığım şey teknik direktörle konuşmak oldu" dedi.

Sarri'nin kendisinden ayrılmamasını istediğini vurgulayan Matias Vecino, "arri ayrılmamı istemedi ve bu beni gerçekten memnun etti çünkü bana güvendiğini gösterdi. Ayrıca ailecek çok mutlu olduğumuz Roma'dan taşınmak da hiç kolay olmazdı" ifadelerini kullandı.

Matias Vecinodan Galatasaray itirafı Sarri ayrılmamı istemedi

Uruguaylı futbolcu bu sezon Lazio'da 13 maça çıktı. Matias Vecino bu karşılaşmalarda rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Lazio ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Matias Vecino'nun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Central Español altyapısında futbola başlayan Matias Vecino daha sonra Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Inter formaları giydi. Lazio, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.

32 yaşındaki orta saha Uruguay Milli Takımı'nda 69 maçta forma şansı buldu. Matias Vecino bu müsabakalarda 5 gol sevinci yaşadı.

Matias Vecinodan Galatasaray itirafı Sarri ayrılmamı istemedi

Matias Vecino daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Serie A şampiyonluğu
1 - İtalya Kupası şampiyonluğu
1 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Uruguay Ligi şampiyonluğu

Yazarlar