Galatasaray Maurizio Sarri'den sürpriz kanca! Galatasaraylı yıldıza talip oldu

Maurizio Sarri'den sürpriz kanca! Galatasaraylı yıldıza talip oldu

12.06.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da Maurizio Sarri'nin gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladığı iddia edildi. Maurizio Sarri'nin Galatasaray'dan başarılı futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

Maurizio Sarriden sürpriz kanca Galatasaraylı yıldıza talip oldu

Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray'da gelecek sezon adına kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda kadroda bulunan yıldızlar da Avrupa'dan takımların ilgisini çekti. Sarı-kırmızılılarda bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Serie A ekiplerinden Lazio'nun Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Maurizio Sarri'nin raporu doğrultusunda hareket eden Çizme temsilcisinin çalışmalarını hızlandırdığı vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MAURO ICARDI'YE SUUDİ ARABİSTAN KANCASI

Galatasaray'ın bonservisini almak istediği Mauro Icardi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Taawoun, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Al-Taawoun kurmaylarının Arjantinli futbolcuyu kadrosuna katmak için Paris Saint Germain'e teklifini sunmaya hazırlandığı kaydedildi. Mauro Icardi için Suudi ARabistan'dan başka kulüplerin de devreye girdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Maurizio Sarriden sürpriz kanca Galatasaraylı yıldıza talip oldu

RASHICA VE ICARDI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mauro Icardi'nin Galatasaray'da geçirdiği sezondan çok mutlu olduğu ve Suudi Arabistan'a transferi konusunda henüz bir karar vermediği belirtildi. Paris Saint Germain'in tutumunun transferde belirleyici olacağı vurgulandı.

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yanı sıra Milot Rashica'nın da bonservisinin alınmasının planlandığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Kosovalı oyuncu için şartlarını zorlayacağı belirtildi.

Maurizio Sarriden sürpriz kanca Galatasaraylı yıldıza talip oldu

SARRI'DEN SÜRPRİZ KANCA

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Lucas Torreira, Okan Buruk'un takımdaki vazgeçilmezleri arasında yer aldı. İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre; Serie A devi Lazio, Lucas Torreira'ya talip oldu.

Maurizio Sarriden sürpriz kanca Galatasaraylı yıldıza talip oldu

Lazio'nun Marcos Antonio'yu satarak orta sahada Danilo Cataldi ile birlikte görev yapacak üst düzey bir orta saha oyuncusu aradığı belirtildi. Maurizio Sarri'nin bu görev için Bologna'dan Jerdy Schouten ile Galatasaray'dan Lucas Torreira'yı düşündüğü kaydedildi.

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray'da 34 resmi maçta şans buldu. 27 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Maurizio Sarriden sürpriz kanca Galatasaraylı yıldıza talip oldu

UZUN SÜRE İTALYA'DA OYNADI

Haberin Devamı

Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina formaları giydi. Galatasaray, 27 yaşındaki orta saha için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maçta şans buldu. Tecrübeli futbolcuyla Serie A'dan Milan da ilgileniyor.