Galatasaray Mauro Icardi: Hepimizin daha iyi olması gerekiyor

Mauro Icardi: Hepimizin daha iyi olması gerekiyor

20.08.2023 - 00:14 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Trabzonspor'u 2-0'lık skorla geçen Galatasaray'da galibiyeti getiren golleri atan Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi: Hepimizin daha iyi olması gerekiyor

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Mauro Icardi konuştu. Müsabakayı değerlendiren Arjantinli santrfor, "Önemli bir maçtı bizim için. Derbi diyebileceğimiz bir maç. Kazandığımız için memnunuz. İlk maçta berabere kaldık, onun da verdiği motivasyon vardı. Golleri attığım için mutluyum. Biz kazandık o yüzden mutluyum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların yeni transferlerine dair gelen soruya Mauro Icardi, "Şampiyon takıma geliyorlar. Başkanımız da ona göre oyuncu getiriyor. Her birinin kendini göstermesi gerekiyor. Kendilerini gösterince takım daha da ileriye gidecektir" cevabını verdi.

Mauro Icardi son olarak, "Tabii ki ben hırslı bir oyuncuyum. Olabildiğinde çok gol atmaya çalışacağım. Asıl amacımız şampiyon olmak ama bununla birlikte daha çok gol atmaya çalışacağım. Hepimizin daha iyi olması gerekiyor. Bu sezon da olabilecek en yüksek noktaya çıkmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.