Galatasaray Mauro Icardi'den Galatasaray kararı! Arjantin basınına açıkladı

Mauro Icardi'den Galatasaray kararı! Arjantin basınına açıkladı

05.04.2023 - 11:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, kısa sürede sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelmişti. Arjantinli yıldızın gelecek sezon sarı-kırmızılılarda devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken golcü oyuncu ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Icardi, Galatasaray'da devam edip etmeyeceğini açıkladı.

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Mauro Icardi özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarındaki golleriyle Galatasaray'a büyük katkıda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Arjantinli yıldız ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Mauro Icardi, gelecek sezon Galatasaray'da devam edip etmeyeceğini açıkladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve ayrıntılar...

OKAN BURUK, BAŞAKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ UYARDI

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’tan takıma uyarı geldi. Ligdeki liderliğinin yanında, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmek isteyen ve sezonun tüm kupalarına talip olan Buruk, Başakşehir konusunda öğrencilerinin dikkatini çekti.

Kupada bugün karşılaşacakları rakibi konusunda dün takımla bir toplantı yapan Okan Hoca, şunları söyledi:

"Ligde 7-0 yendiğimiz rakibimizle oynayacağız. Bu maçı onlar 7-0’ın intikamı olarak görecekler. Karşımızda son derece hırslı olacaklar."

Haberin Devamı

Bu nedenle öğrencilerinden dikkatli ve tam motive bir karşılaşma çıkarmalarını isteyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, kendi sahalarında olmasının da büyük avantaj olduğunu hatırlattı.

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

GALATASARAY'DA HEDEF DEMBELE VE KEITA

Bir yandan lig ve kupa yarışına konsantre olan Galatasaray, diğer taraftan yaz dönemine yönelik transferler konusunda hareketlilik yaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başından beri gündemde olan Moussa Dembele için yeni bir adım attı. Galatasaray Yönetimi'nin, Lyon'la sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki Fransız santrforun menajeriyle bir görüşme ayarladığı öğrenildi.

Fanatik'te yer alan habere göre Dembele'nin transferi için bu hafta tarafların masaya oturacağı ve sezon sonu için söz kesmeye çalışacağı öğrenildi.

Galatasaray cephesi, takımda kalması istenen Mauro Icardi'nin durumundan bağımsız olarak Dembele transferini bir an önce bitirmek istiyor. Daha önce Cim Bom'a yeşil ışık yakan yıldız golcüyle kesin mutabakat sağlanırsa, forvet transferindeki yol haritası da yeniden çizilecek.

Dembele'nin olası transferi, Galatasaray'ın Icardi girişimlerindeki kozlarından biri olacak. Sarı-Kırmızılı kulüpte yönetimden teknik heyete kadar herkes Arjantinli yıldızın takımda kalmasını istiyor. PSG'nin 30 yaşındaki santrforu gözden çıkarmış olması da bir avantaj. Ancak bonservis konusunda henüz bir ilerleme kaydedilmiş değil. Icardi'nin formunun giderek düşmesi de Florya'da endişe yaratıyor. Önümüzdeki sezon Gomis'le de yolları ayırması beklenen Galatasaray, Dembele'yi renklerine bağlaması halinde hücum hattında çok daha rahat hareket edebilecek.

Haberin Devamı

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

DEMBELE SONRASI NABY KEITA

Moussa Dembele transferinde hareketli saatler yaşanırken, bir flaş haber de İngiltere'den geldi. Kontratı sezon sonunda bitecek olan ve bir süredir Aslan'ın radarına takılı kalan Naby Keita'nın, kulübü Liverpool'dan ayrılması kesinleşti. Ada basını, İngiliz devinin 28 yaşındaki oyuncuya ayrılık kararını tebliğ ettiğini duyurdu.

TORREIRA GİDERSE...

Sakatlıktan döndükten sonra forma bulmakta zorlanan Gineli futbolcu, artık teklifleri değerlendirmeye başlayacak. Galatasaray'ın bu transferdeki güçlü adaylardan biri olduğu belirtiliyor. Keita'nın transferi, Avrupa devlerinin gözdesi haline gelen Lucas Torreira'nın olası satışında alternatif sıkıntısı yaşanmasının da önüne geçecek.

Haberin Devamı

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

GALATASARAY'DA ICARDI BELİRSİZLİĞİ

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin son haftalarda gösterdiği performans eleştirileri de beraberinde getirmişti. Arjantinli golcünün gelecek sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Galatasaray yönetiminin Icardi ile devam etmek istediği ve PSG'ye bonservisi için resmi teklif yapacağı iddia edilmişti.

Mauro Icardi ile İtalyan takımları ilgileniyor. Milan, Roma ve Napoli'nin Icardi'yi transfer listesine eklediği iddia edilmişti.

ICARDI KONUŞTU: GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM

AS'ta yer alan habere göre Mauro Icardi kariyerine Galatasaray'da devam etmek istiyor. Arjantinli yıldız ise "Galatasaray'da kalmak istiyorum. Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmedim. Burada inanılmaz bir ilgi görüyorum, herkes yanıma geliyor ve fotoğraf çekmek istiyor. O saf sevgiyi hissediyorum, burada çok mutluyum” dedi.

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

GALATASARAY'DAN 15 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Haberde Icardi'nin Haziran ayından sonra PSG'ye geri döneceği belirtildi. Galatasaray'ın Arjantinli yıldız için 15 milyon Euro önereceğine yer verildi. AS Arjantin'de yer alan haberde Galatasaray'ın Icardi transferini Milan ve Roma'nın da devreye girmesi sebebiyle kolay sonuçlandıramayacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Galatasaray'ın zirvede yer almasında büyük pay sahibi olan Icardi için "Arjantinli golcü Okan Buruk yönetiminde ikinci gençliğini yaşıyor. Takımın en büyük yıldızı olarak görülse de Icardi, Türkiye Ligi'nin keyfini çıkarıyor." ifadelerine yer verildi.

Mauro Icardiden Galatasaray kararı Arjantin basınına açıkladı

Yazarlar