Voleybol Melissa Vargas: Her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum

Melissa Vargas: Her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum

20.10.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda unutulmaz bir yaz sezonunu geride bırakan Melissa Vargas, Tianjin Bohai Bank'a geri döndü. Genç voleybolcu, Çin ekibine dönüşünün ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Melissa Vargas: Her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum

Filenin Sultanları'yla birlikte FIVB Voleybol Milletler Ligi ve CEV Avrupa Şampiyonası'nda kupanın sahibi olan, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na vize alan kadroda bulunan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a geri döndü. Genç voleybolcu, Asya temsilcisine geri dönmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tianjin Bohai Bank'ta şampiyonluk serisini devam ettirmek isteyen Melissa Vargas, "Tianjin’e her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum. Bu kez de şampiyonluğu tekrar kazanmak için çok çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Melissa Vargas şu şekilde devam etti: "Bundan sonra maçlara hazırlanmak için yine Koç Wang’ın fiziksel ve teknik antrenman programlarını takip edeceğim. Geçen iki sezonda Koç Wang’ın yardımlarıyla tekniğimde bazı ilerlemeler kaydettim ve onun yardımları için çok minnettarım."

Melissa Vargas: Her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum

Tianjin Bohai Bank Başantrenörü Baoquan Wang, Melissa Vargas'la birlikte düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tekrardan bir araya gelmemiz her zamanki gibi samimi hissettiriyor ve Melissa Vargas sonuçta iki senedir burada bizimle beraber. Takıma güç de dahil olmak üzere çok başka bir hava da katıyor. Maçların başlamasına daha 10 günden fazla zaman var, bu yüzden iki gün içerisinden dinlenip formuna dönmesini umuyorum."

Haberin Devamı

RÜYA GİBİ BİR SEZONU GERİDE BIRAKTI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formasını ilk kez giyme fırsatı yakalayan Melissa Vargas, inanılmaz bir sezonu geride bıraktı. 23 yaşındaki voleybolcu bu süreçte Milletler Ligi'nde şampiyonluk yaşadı ve MVP seçildi. Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları'nın kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Melissa Vargas, CEV Avrupa Şampiyonası'nda da en iyi oyuncu unvanının sahibi oldu.

Melissa Vargas: Her geri dönüşümde mutluluk hissediyorum

Melissa Vargas, Japonya'nın ev sahipliğindeki Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde de harika bir performans sergiledi. Genç voleybolcu, Tokyo'da 100 sayı barajını aştı.

Melissa Vargas, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın formasıyla forma giydiği maçlarda toplam 545 sayı üretti.

Yazarlar