Futbol Messi iddiası! Ronaldo 8 kat fazla kazanacak

Messi iddiası! Ronaldo 8 kat fazla kazanacak

21.04.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

PSG'de 2 sezondur forma giyen ve Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin kazanacağı rakam ile ilgili sürprpiz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ronaldo, Messi'nin 8 katı fazla kazanacak.

Messi iddiası Ronaldo 8 kat fazla kazanacak

Arjantinli yıldız eski kulübüne yeniden imza atması halinde Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'daki yıllık kazancının 8 kat azını alacak.

Haberin Devamı

PSG ile sözleşmesinin sonuna gelen Lionel Messi hala kulübüyle kontrat yenilemedi ve gelecek yıl eski kulübü Barcelona'nın formasını giyeceği iddia ediliyor. Arjantinli yıldızın çocukluk kulübünden telefon beklediği konuşulurken mali zorluklar yaşayan Barcelona, Messi'ye ödeyebileceği yıllık maaşı belirledi.

İNANILMAZ PERFORMANS
Lionel Messi bu sezon Paris Saint Germain'de 35 maçta forma şansı buldu. Arjantinli süper yıldız bu müsabakalarda rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Lionel Messi takım arkadaşlarına yaptığı 18 asistle de dikkat çekti.

BARCELONA MALİ ŞARTLARI SAĞLAMAK İSTİYOR
Barcelona, Arjantinli yıldızı tekrardan kadrosuna katmak için mali şartları sağlamaya çalışıyor. Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona'nın Messi ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Kulüp yönetimi transfer gerçekleşirse forma satışları, maç biletleri, sponsorlar, sosyal medya ve stadyum ziyaretlerinden elde edeceği gelir ile kulüpteki mali açığı kapatacağını umuyor.

Messi ve Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı son maç

BARCELONA, MESSI'YE NE KADAR ÖDEYECEK?
Sport gazetesinin haberine göre, Barcelona, Lionel Messi'ye yıllık brüt olarak 25 milyon euro ödeyebilecek. Katalan devi, Arjantinli yıldıza fesih opsiyonlu iki yıllık bir sözleşme teklif edecek.

RONALDO 8 KAT FAZLA KAZANIYOR
Lionel Messi yıllık 25 milyon euro'ya Barcelona'ya dönmeyi kabul ederse Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'dan kazandığı maaşın 8 kat azını alacak. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan'da yıllık 200 milyon euro kazanıyor. Ayrıca Lionel Messi'ye bir başka Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'den teklif var. Barcelona Başkanı Joan Laporta ise geçtiğimiz günlerde bir taraftarın, "Lionel Messi, Barcelona'ya dönecek mi?" sorusuna, "Evet" yanıtını verdi.

EVİNİ KİRAYA VERİYOR
Futbol kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Ronaldo, Madrid'deki evini kiralamak için ilan verdi. Bir süre önce ailesiyle birlikte Madrid'e giden Portekizli yıldızın Real Madrid'e transfer olacağı yönündeki söylentiler yeniden yükselmiş ancak bir gelişme yaşanmamıştı. Ronaldo'nun Madrid tesislerine yakın olan evini kiralamaya çalışması da bu transfer haberlerinin asılsız olduğunun kanıtı olarak görüldü.

Haberin Devamı

Ronaldo, 4,8 milyon sterlin değerindeki lüks ev için aylık 8 bin 800 sterlin (Yaklaşık 220 bin TL) kira ücreti istiyor. Ronaldo'nun Madrid'deki büyük evinde yedi yatak odası, dokuz banyo, kapalı ve açık olmak üzere iki yüzme havuzu bulunuyor. Öte yandan koşu bantları ve fitness bölümünü içeren, son teknoloji ile donatılmış bir spor salonu da evde yer alıyor.

 

Yazarlar