Dünya Kupası Mesut Özil'den ünlü yıldıza: Bunu sana kim öğretti kardeşim?

Mesut Özil'den ünlü yıldıza: Bunu sana kim öğretti kardeşim?

05.12.2022 - 14:20 | Son Güncellenme:

Futbol hayatını Medipol Başakşehir'de sürdüren Mesut Özil, Dünya Kupası'ndaki Fransa-Polonya maçı sonrası ünlü yıldıza sosyal medyadan seslendi.

Mesut Özilden ünlü yıldıza: Bunu sana kim öğretti kardeşim

2018’in şampiyonu unvanıyla Katar’a gelen Fransa, son 16 turunda Polonya'yı 3-1 yendi, hata yapmadan yoluna devam etti. Kurt golcü Giroud ve 2022 Dünya Kupası'nın parlayan yıldızı Kylian Mbappe’nin golleriyle net bir galibiyet alan Horozlar çeyrek finale yükseldi. Fransa bu turda Senegal'i 3-0'lık skorla rahat yenen İngiltere ile eşleşti. 

Haberin Devamı

Kupanın favorileri arasında gösterilen iki takım, 10 Aralık Cumartesi saat 22.00'de yarı final vizesi almak için karşı karşıya gelecek.

Mesut Özilden ünlü yıldıza: Bunu sana kim öğretti kardeşim

MICHNIEWİCZ'TEN MBAPPE ÖVGÜSÜ 

Maçta 2 gol atan Mbappe'yi değerlendiren Polonya Teknik Direktörü Michniewicz, "Olağanüstü biri. Szczesny harika bir turnuva geçiriyordu ama o bile bugün bizi kurtaramadı. Fransa'nın en büyük gücünün ne olduğunu bilmek için antrenör olmanıza gerek yok; Mbappe. Ayrıca, Dembele ve Giroud gibi çok iyi iki hücum oyuncuları da var. Herkes böyle bir hücum hattı olsun ister. Bu dünyada Mbappe'yi durdurmanın yolunu bilen tek bir insan bile yok. Bizi bitirdi. Bence uzun yıllar boyunca dünyanın en iyisi olacak" ifadelerini kullandı. 

MESUT ÖZİL: BUNU SANA KİM ÖĞRETTİ KARDEŞİM?

Haberin Devamı

Futbol kariyerini Medipol Başakşehir'de sürdüren Mesut Özil, Polonya karşısında gol perdesini açan Olivier Giroud'ya sosyal medyadan seslendi. Almanya Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nı kaldıran deneyimli yıldız, golden sonra Fransız golcü ile ilgili "Bunu sana kim öğretti kardeşim?" şeklinde tweet attı. Bazen eleştirilere hedef olan deneyimli golcü, Mesut Özil'in sık sık kullandığı vuruş tekniği ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.  

Mesut Özilden ünlü yıldıza: Bunu sana kim öğretti kardeşim