Skorer Metin'e gollü veda

Metin'e gollü veda

18.08.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Metin'e gollü veda

Metine gollü veda

Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Metin Tekin'in jübilesinde eksik, genç kadrolarıyla mücadele eden Beşiktaş ve Fenerbahçe eşitliği bozamadı. 13. dakikada Metin'in omuzlarda sahayı terk ettiği karşılaşmada Siyah - Beyazlılar, rakiplerine oranla daha etkili görünürken, Oktay ve Mustafa ile mutlak pozisyonlardan yararlanamadı. Sarı - Lacivertli takımda ise Tarık, son derece etkili bir futbol sergiledi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta sayılar Saffet Sancaklı (2), Mustafa ve Oktay'dan geldi


Beşiktaş'ın "Sarı Fırtına" lakaplı futbolcusu Metin Tekin 15 yıllık futbol yaşantısını Fenerbahçe maçıyla noktalarken, sahaya oğlu Tarık Emir ile çıktı ve formasını O'na giydirdi. Maç öncesi Beşiktaş Başkan Süleyman Seba, Fenerbahçe Asbaşkanı Vefa Küçük, Galatasaray yönetici Mustafa Sarıgül ile eski futbolcular Metin'e plaket verdi. Metin'i eski takım arkadaşları Ali, Feyyaz, Gökhan, Zeki, Ulvi ve masör Necati Yücel de yalnız bırakmadı. Eşi Şevval Tekin ise maçı izlerken, göz yaşlarını tutamadı. Metin 13. dakikada yerini omuzlarda Mustafa'ya bıraktı. Taraftarlarda da "Menacer Metin" diye bağırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Bariç, gençlerden memnun kaldığını söyledi.

HAKEMLER: Mustafa Kalkandelen (***), Maksut Balta (***), Celal Karahalil (***)
BEŞİKTAŞ: Mrmic (***) - Hüseyin (***), Recep (***), Emre (****) - Erkan (**) (Salih Dk.63 (**), Hikmet (**), Osman (***) (Rahim Dk.78 (**), Yusuf (***), Mutlu (**) (Tayfur Dk.72 (**) - Oktay (***), B.Metin (*****) (Mustafa Dk.13 (***) (Orhan Dk.87)
YEDEKLER: Fevzi, Ali
FENERBAHÇE: Murat (***) - Serkan (**), Saffet Akbaş (**), Erol (**) (Güvenç Dk.73 (*) - Taner (**), Tarık (***) (Ahmet Dk.89), Selahattin (**), Atilla (**), Halil İbrahim (**) (Mehmet Dk.67 (*) - Kubilay (**) (Benhur Dk.61 (**), Saffet Sancaklı (***)
YEDEKLER: Fevzi, Faruk
GOLLER: Saffet Sancaklı (Dk.29 - 87), Mustafa (Dk.46), Oktay (Dk.74)
SARI KART: Tarık, Atilla (Fenerbahçe)
SEYİRCİ - HASILAT: 8.928 - 1.819.450.000 TL.


Yazarlar