Fenerbahçe Michy Batshuayi iddiası! Serie A devi kanca attı

Michy Batshuayi iddiası! Serie A devi kanca attı

20.11.2023 - 07:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ile girdiği forma yarışında geride kalan Michy Batshuayi'ye talip çıktığı öğrenildi. Serie A devinin, Belçikalı santrforu renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Michy Batshuayi iddiası Serie A devi kanca attı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Michy Batshuayi ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çizme basını, Belçikalı santrforun Serie A devinin radarına girdiğini yazdı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan haberde; Serie A devi Inter'in Michy Batshuayi ile ilgilendiği belirtildi. Belçikalı santrforun, Lautaro Martinez'in hücum hattındaki partneri olacağının altı çizildi. Tecrübeli forvetin maliyetinin uygun olması nedeniyle Inter'in bu transferi gündemine aldığı kaydedildi.

Michy Batshuayi'nin Romelu Lukaku'nun bir kopyası olduğu ve Inter'de ihtiyaç duyulan eksikliği tamamlaması beklenen uygun maliyetli bir çözüm olarak görüldüğü vurgulandı.

Michy Batshuayi iddiası Serie A devi kanca attı

30 yaşındaki forvet bu sezon Fenerbahçe'de 15 maça çıktı ve 677 dakika sahada kaldı. Belçikalı forvet bu süreçte 4 gol sevinci yaşadı. Michy Batshuayi aynı zamanda 3 asist üretti. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Standard Liege altyapısında futbola başlayan Michy Batshuayi daha sonra Marsilya, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş formaları giydi. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Michy Batshuayi için 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Belçika Milli Takımı'nda 53 maça çıkan yıldız futbolcu, 27 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar