Fenerbahçe Min-Jae Kim kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe'nin yeni transferi Min-Jae Kim hangi mevkide forma giyiyor?

Min-Jae Kim kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe'nin yeni transferi Min-Jae Kim hangi mevkide forma giyiyor?

07.08.2021 - 21:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen Güney Kore'li futbolcu Min-Jae Kim ile görüşmelere başlandığını açıkladı. 24 yaşındaki Güney Kore'li futbolcu Min-Jae Kim'in transferinin duyurulmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar Min-Jae Kim konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. İşte futbolcunun hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Min-Jae Kim kimdir, kaç yaşında Fenerbahçenin yeni transferi Min-Jae Kim hangi mevkide forma giyiyor

Min-Jae Kim konusunda araştırmalar devam ediyor. Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını duyurmasının ardından futbolcunun oynadığı mevki ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya başladı. Stoper bölgesinde forma giyen Min-Jae Kim, Güney Kore'nin Tongyeong kentinde dünyaya geldi. 24 yaşında 1.90 metre boyunda olan Güney Kore'li stoper sağ ayağını kullanabiliyor.

Haberin Devamı

Kariyerine ülkesinin takımlarından Suwon THS'de başlayan Min -jae Kim Yonsei Univ. takımına sonra Gyeongju KHNP ve sonrasında Jeonbuk Hyundai takımlarında forma giydikten sonra Çin Süper Lig'inde forma giyen Bejing Guoan takımına transfer oldu. Çin kulübü bu transfer için 5.25 milyon euro bonservis ödedi.