Adana Demirspor Balotelli'nin sözleşmesinde özel madde! Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

Balotelli'nin sözleşmesinde özel madde! Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

27.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mavi-lacivertli kulübün bir numarası Mario Balotelli'nin sözleşmesinde yer alan maddeyi açıkladı. Murat Sancak, Fenerbahçe'den transfer etmek istedikleri futbolcu ve Adana Demirspor'un kapısından dünyaca ünlü yıldızı duyurdu.

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper Lig ekibinin transfer çalışmalarına dair Ajansspor'a konuştu. Mavi-lacivertli kulübün yıldızı Mario Balotelli'nin sözleşmesinde yer alan maddeyi duyuran Murat Sancak, Fenerbahçe'den transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı.

Haberin Devamı

"FANTEZİLERİNDEN VAZGEÇMESİNİ İSTEDİK"

Süper Lig'e geçtiğimiz sezon başında yükseldikten sonra hedeflerini ilk on sıra olarak belirlediklerini ifade eden Murat Sancak, "Süper Lig'e başlarken ben hedefimi ilk on sıraya koydum. Elimize bir fırsat geçti ve ilk döre de giremedik. Bazen hocaların fantezilerine mahkum oluyoruz. Montella hocamı severim ama böyle oldu. Anlaşmamız da bizi ligde bırak olarak idi. Hocamızla konuştuk ve görüştük yeni sezonda böyle fantezilerinden vazgeçmesini istedik ve yola devam etme kararı aldık" diye konuştu.

"CİDDİ TEKLİFLER ALDIK"

Mario Balotelli için transfer teklifi aldıklarını duyuran Murat Sancak, "Balotelli çok kalender bir adam. Bize anlatıldığı gibi bir adam olmadığı ortada. Samet hoca ile görüştük bana 'O deli biz deli. Birbirimizi idare ederiz' dedi. Bana göre böyle delilikleri olmasaydı Messi, Neymar'ın yerinde olurdu. Balotelli, beni aradı ve 'kalmamı istiyor musun' dedi. Bende bu performansıyla olacaksa kalma üstüne koy dedim. Ciddi teklifler aldık. Türkiye'den teklifler almadık. Sadece yoklamalar oldu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

"BİZE KİRALIK GELECEKTİ"

Tottenham'dan Dele Alli'yi geçtiğimiz sezon kiralamaya çok yaklaştıklarını belirten Adana Demirspor Başkanı, "Delle Ali geçen sene bize kiralık gelecekti. Ama o bir hayal oldu artık. Türkiye'de bir takım getiremez" ifadelerini kullandı.

"HAYALLERİ BIRAKALIM"

Henry Onyekuru'nun takımında olmasını istediğini duyuran Murat Sancak, "Henry Onyekuru'nun benim takımımda olmasını isterim. Onu almak kolay değil. Bir talebimiz olmadı. Kulübüyle görüşmedik. Hayalleri bırakalım Onyekuru'yu alamayız" dedi.

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

"YERLİ KALECİ ALMAK İSTİYORUM"

Arijanet Muric'in Manchester City'e geri döneceğini kaydeden Murat Sancak, "Rizespor kalecisi Gökhan Akkan ile ilgilendik. Goran Karacic'i istedik. Hedefimiz Muric. Sonuçlanırsa eğer ilk hedefimiz Muric. Yerli kaleci bulursam eğer yerli kaleci almak istiyorum" açıklamasını yaptı.

"BİZE VERMEZLER"

Yunus Akgün'ü geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan kiraladıkları süreci anlatan Murat Sancak, "Galatasaray, Yunus Akgün'ü oynatmadığı için bize verdi. Rizespor'a gidecekti. Bir karakter koydu ve 'Adana Demirspor dışında bir takıma gitmem' dedi. Vargas için bir teklif sunduk. Teklifimi kabul ederlerse gelir. Yunus Akgün'ü çok isterdim. Teklifte dahi bulunmadım. Öyle bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Bize vermezler. Orada deneyecekler. Umarım orada başarılı olur. Olmazsa eğer, devre arasında veya sonunda alırız. Yunus Akgün sonunda buraya gelecek. Eğer biz sezon başında Yusuf Sarı'yı alsaydık, Yunus Akgün bize gelmeyecekti. Yusuf Sarı, milli takımda oynarken Yunus Akgün, onun yedeğiydi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Juan Mata iddialarıyla ilgili soruya Başkan Murat Sancak, "Juan Mata'nın kim olduğunu dahi bilmiyorum" cevabını verdi.

"ELNENY İLE DEVRE ARASINDA GÖRÜŞTÜK"

Transfer çalışmalarına değinen Murat Sancak, "Eze, takımdan gitti. Hocamız kadrosunda görmek istemedi. Ezi'yi sattık. %50 bonservisi bizim. Sinan Kurt, Metehan'ı sattık. Bonservis aldık. Eyüpspor'a 4 oyuncu gönderdik. Samet bir yere gitmiyor. Buranın oyuncusu. Tayyip için yurt dışı ve Türkiye'den teklif var. Taarabt'ı daha önce yalanladım. Mohamed Elneny ile devre arasında görüştük. Onun yerine Ndiaye'yi aldık" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

"ARDA KURTULAN İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Fenerbahçe'den Arda Kurtulan ile transfer için görüştüklerini belirten Başkan Sancak, "Ömer Faruk Beyaz diye bir oyuncuyla görüşmedik. Fenerbahçe'den Arda Kurtulan ile görüşüyoruz. Galatasaray eğer bize Barış Alper Yılmaz'ı vermek isterse almayız. Artık kiralık oyuncu almak istemiyoruz. Bize eğer satın alma opsiyonlu vereceklerse oyuncu alacağız. Ya da ortak olacağız. Ben alacağım ve parlatacağım sonra alamayacağım bonservis olacak" dedi.

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

"SATMIYORUZ"

Assombalonga ve Stambouli'nin takımda kalacağını ifade eden Murat Sancak, "Assombalonga için teklifler var ama onu vermeyi düşünmüyoruz. Üçüncü yedek forvete ne gerek var. O kadar paramız mı var? Her oyuncunun 3 yedeği mi olur? Stambouli için teklif gelse bile bir yere gitmeyecek. Onu satmıyoruz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"REMY TAKIMDAN AYRILDI"

Adana Demirspor Başkanı, TFF'nin Rezerv Lig projesiyle ilgili "Rezerv Lig başlıyor. Yurt dışından 3 oyuncu getireceğiz ve orada oynatıp A takıma çıkaracağız. Rezerv Lig'e kadroya almadığımız oyuncu gönderebiliyoruz. Orada olan bir oyuncuyu da aynı hafta A takıma alabiliyoruz. Remy, takımdan ayrıldı" diye konuştu.

"BELHANDA TAKIMDA KALACAK"

Gökhan İnler ve Belhanda'nın takımda kalacağını vurgulayan Murat Sancak, "Yıldız oyuncu beklemesinler. Yıldız oyuncu almayacağız. Yusuf Demir'in bölgesinde ihtiyacımız olmadığı için düşünmedik. Gökhan İnler, bir sene daha kalacak. Onunla gelecek sene akademi kuracağız. Bu sene aklı akademi de olmasın, topunu oynasın. Gelecek sene Gökhan ile iyi bir akademi planımız var. Belhanda her takıma lazım. Teklifler de geldi ama takımda kalacak" dedi.

"BALOTELLİ GİDERSE ÇİLEK ALACAĞIZ"

Mario Balotelli'nin takımdan ayrılması halinde çilek oyuncu transferi yapacaklarını belirten Murat Sancak, "Balotelli kaldığı süre çilek transfer olmayacak. Balotelli giderse eğer onun yerine çilek oyuncu alacağız. Ndiaye de çilek bir oyuncu. Yunus bize gelirken böyle olacağını biliyor muyduk. Bakın o da yıldız oldu. Akintola eğer Kayserispor maçında sakatlanmasaydı Yunus, olmayacaktı. Akintola sakatlanınca Yunus, Yunus oldu. Vargas'ı son anda aldık. Gelecek oyunculara güvensinler. Gelen oyuncuları gidip amatörden almadık" ifadelerini kullandı.

Mario Balotelli'nin sözleşmesinde yer alan maddeyi açıklayan Murat Sancak, "Hulk için girişimimiz oldu. Balotelli olmasaydı eğer Hulk gelecekti. Balotelli'nin sözleşmesinde 4 milyon üstüne transfer olursa üstü oyuncu ve menajerin olacak şekilde yaptık" diye konuştu.

Balotellinin sözleşmesinde özel madde Murat Sancak, Fenerbahçeli ismi açıkladı

"ONU GÖNDERMEYECEĞİM"

Konyaspor'un Semih Güler'e transfer teklifinde bulunduğunu açıklayan Murat Sancak, "Bir tane kaleci alacağız. Sağ bekimiz İsmail var. Sol tarafa ihtiyacımız yok. Sol stopere ihtiyacımız yok ama Simon Deli giderse bir sol stoper alacağız. Tayyio giderse bir oyuncu alacağız. Orta kısma transfer yapmayacağız. Buradan genç oyuncumuz İzzet'e mesajım olsun: 'Çok çalış oğlum, bu şans gelmez. çok çalışmazsan seni şutlarım' Semih Güler'i Konyaspor istedi. Semih bu takımın demirbaşı. Onu göndermeyeceğim. Teklifler var ama göndermeyi düşünmüyorum" dedi.

"FIRSAT VERMEMİZ LAZIM"

Lille'den transfer ettikleri Mustafa Kapı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Murat Sancak, "Mustafa Kapı'ya inanıyorum. Çok sağlam bir oyuncu. Çok yetenekli ve ayağı yere basan bir oyuncu. Bu tür oyunculara fırsat vermemiz lazım" açıklamasını yaptı.

"PORTO BİZE HABER YOLLADI"

Porto'nun yeni sezon hazırlıkları kapsamında kendilerine davet yolladığını belirten Başkan Sancak, "3 hazırlık maçı yapacağız. Porto bize haber yolladı. Buraya gelin sizi ağırlayalım bir özel maç yapalım dediler. Kamptan dolayı kabul etmedim. Napoli, Sampdoria ve İtalya ikinci liginden bir takımla hazırlık maçı yapacağız" dedi.

"ONA VERECEK PARAMIZ YOK"

Halil Akbunar, Morutan ve Anthony Nwakaeme'nin gündemlerinde olmadığını kaydeden Murat Sancak, "Halil Akbunar gündemimizde yok. Erhun Öztümer'i isteyen takımlar var. Verebiliriz. Morutan gündemimizde yok. Anthony Nwakaeme'yi bize yazmışlar. Gündemimize gelmedi. Ona verecek paramız yok. Tolga Cigerci ile Ndiaye öncesinde görüştük ama çok para istedi diye vazgeçtik" diye konuştu.

"VOLKAN ŞEN EMEKLİ OLDU"

Volkan Şen'in emekli olduğunu belirten Başkan Sancak, "Hazırlık maçlarımızı Youtube kanalımızda yayınlayabiliriz. Volkan Şen emekli oldu. Şu an menajerlik yapıyor. Keşke olsaydı orada ihtiyacımız da var" diyerek sözlerini tamamladı.

Kevin De Bruyne'nin City formasıyla attığı en iyi goller

Yazarlar