Adana Demirspor Murat Sancak'tan Younes Belhanda tepkisi! 'Herkes kendi takımına baksın'

Murat Sancak'tan Younes Belhanda tepkisi! 'Herkes kendi takımına baksın'

16.12.2023 - 18:16 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Younes Belhanda ve diğer oyuncularına dair gösterilen tepkilere sosyal medyadan cevap verdi.

Murat Sancaktan Younes Belhanda tepkisi Herkes kendi takımına baksın

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Başkan Sancak, açıklamalarının ardından tepki gösterilen oyuncuları Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Emre Akbaba ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Younes Belhanda da, Badou Ndiaye de, Emre Akbaba da adam gibi adamlardır, herkes kendi takımına baksın" notunu düştü.

MURAT SANCAK NE DEMİŞTİR?

Younes Belhanda'ya yönelik eleştirilerle ilgili konuşan Adana Demirspor Başkanı, "Ben bunu daha önce başka oyuncularda da yaşadım. Maalesef bir takımdan bir oyuncu aldığın zaman, daha sonra o takıma karşı oynattığın zaman duygusallık var. Performansına yansıyor. Kötü niyet var mı? Bana göre yok. Ama ister istemez performansa yansıyor. Mesela Erkan Zengin diye bir oyuncu almıştım Fatih Karagümrük'ten. İstanbul'da maça geldik, Fatih Karagümrüklü taraftarlar Erkan Zengin'e tezahürat edip alkışladılar. Şimdi o oyuncunun Fatih Karagümrük'e karşı iyi oynamasını beklemeyin. Ben bunu Vincenzo Montella'ya söylemiştim. 'O oyuncuları, o takımlara karşı oynadığımız zaman oynatma' demiştim. Montella o oyuncuları iyi hatırlar. Belhanda'yla ilgili ben Serkan hocaya söylemiştim devre arasında. 'Böyle oynarsa, dakika 50 de olsa çıkart' demiştim. Söyledim yani, neticede dakikada 50'de çıkardı. Bir kere hata yaptık gol yedik, Emre Akbaba o kadar namuslu, o kadar dürüst bir çocuk ki onun yaptığı hata... Bir sene önce İstanbul'da Galatasaray maçında nasıl oynadığını, taraftarların nasıl yuhaladığını da biliyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsüne dair konuşan Murat Sancak, "Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Henry Onyekuru, Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu maçtan sonra. Ben ondan sonra Henry Onyekuru'yu sattım zaten. Soyunma odasında da ağzıma geleni de söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik eedersin... Herkesin seyrettiği bir maç olduğu başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin" ifadelerini kullanmıştı.