Galatasaray Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası

Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası

22.03.2024 - 17:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.

Trendyol Süper Lig'deki zorlu maratonda kritik haftalara girildi. Galatasaray 30. hafta geride kalırken, 2 puan farkla liderlik koltuğundaki yerini muhafaza ediyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın sözleri:

"Galatasaray'da gündem sıkıntısı yaşanmaz. Galatasaray bu sezon şampiyon olursa Kasımpaşa maçına özel bir yer ayrılır. Penaltı kaçırıp, geriden dönüp maçı kazanmak önemli. Kasımpaşa maçında abartılı bir taraftar vardı. Gergin bir maçtı. Serkan Reçber ile Okan hoca arasında tartışma yaşandı. 3 gol yediğiniz bir maçı kazanıyorsunuz. Galatasaray en önemli virajı döndü.

'ICARDI DEMORALİZE OLMUYOR'

Icardi'nin ilginç bir kişiliği var. Demoralize olmuyor, hemen reaksiyon gösterebiliyor. Bazen çok ciddi olmadığını görebiliyorsunuz. Penaltılarda Mertens daha fazla güven veriyor. Ancak Mauro Icardi penaltı kullanıyorsa da kimse 'hayır' diyemez. Icardi'nin alacağı karar, sorumluluğu önemlidir.  

Haberin Devamı

Nevzat Dindar: Hakim Ziyechi ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası

Zaniolo Galatasaray'a dönmez, İtalya'ya gider. Yaz transfer dönemi çok sıcak geçecek. 

'G.SARAY SÜPER KUPA'NIN 7 NİSAN'DA OYNANMASINI İSTİYOR'

Galatasaray Kulübü Süper Kupa'nın daha önce belirtilen tarihte yani 7 Nisan'da oynanmasını istiyor. TFF'den G.Saray'a gelmiş resmi yazı yok. G.Saray cephesinden aldığım bilgiye göre; Fenerbahçe'nin 23 Mayıs'ta oynamak istediğine dair iddialar var. Son karar TFF'nin.

'ZIYECH'İN SÖZLEŞMESİ UZADI'

Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatikman uzadı. G.Saray forması giymeye devam edecek. Kronik diye gösterilen sakatlığı ile ilgili bir problem yaşamadı. Daha önce sorun yaşadığı bölgeden sakatlansaydı opsiyon maddesi devreye girmeyecekti. Kasımpaşa maçına oruçlu oruçlu çıktı, kalitesini gösterdi. Değişik bir oyuncu. Ziyech'i motive etmek istiyorsan 'Sen bunu yapamazsın' diyeceksin. Yani ters psikolojiyle motive edeceksin. Meydan okumayı seviyor.

Nevzat Dindar: Hakim Ziyechi ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası

'NDOMBELE UMUTSUZ VAKA'

Orkun Kökçü Türk kulüplerinin düşünmesi gereken bir oyuncu. Benfica'da problem yaşadı. Ancak şu an için taze, bir girişim yok. Yunus Akgün İngiltere'de kalmaz, geri döner. N'Dombele umutsuz vaka. Kalan 8 haftada şapkadan tavşan çıkarması lazım. Ama o ışığı vermiyor.

'BARIŞ ALPER YÜZDE 100 ZAM ALDI'

Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı. Yüzde 100'e kadar yakın bir zam aldı. G.Saray'ın yaz döneminde satacağı oyuncular arasında. G.Saray'da bu performansıyla yazın kalması zor. Avrupa Şampiyonası belirleyici olur. Muslera ile Galatasaray'ın bağı devam edecek. 2.5 milyon euro yıllık ücret, 1+1 yıllık sözleşme. Bunu zaten yazmıştık. 1-2 sezon daha sürecek.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar: Hakim Ziyechi ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası

'ALBAYRAK YENİ YÖNETİMDE ÖNEMLİ POZİSYONDA OLUR'

Seçim için Turgay Kıran kolları sıvadı. Turgay abiyi severim, Galatasaray Liselidir. Şu konjonktürde kazanma ihtimalini düşük görüyorum. Böyle bir oyu yok. Şu anda Galatasaray camiası, Dursun Özbek'in aday olup olmayacağını ve aday olursa yeni listesini merak ediyor. Abdurrahim Albayrak, G.Saray'ın yeni döneminde çok önemli bir pozisyonda olur. Ama Sportif AŞ., ama yönetim. Başkan Dursun Özbek önderliğinde kucaklayıcı bir yönetimin oluşturulacağı kanaatindeyim. Galatasaray çok güçlü bir lideri var. Son seçimde yönetim kurulu oluştururken zorlanıyordu. Şimdi durum biraz daha farklı. Özbek güçlü. Kimi istiyorsa pazarlık yapmadan listeye yazar. Zaten seçimi kazanır. G.Saray'a her anlamda destek verecek isimleri düşünüyor. Benim de kulağıma geliyor. Abdurrahim Albayrak ve Ali Yüce gibi isimler. Yeni yönetimde olma ihtimalleri yüksek.

Haberin Devamı

'TARİHİN EN GÜÇLÜ YÖNETİM KURULU OLUŞTURULACAK' 

G.Saray'da şampiyonluk 1 numaralı hedef. Başkan Özbek'in bizleri şaşırtacak Galatasaray tarihinin en güçlü yönetimlerinden birini oluşturacak. Sportif başarı var, gelirleriniz var. Diğer taraftan G.Saray için hayati projeler var. Kemerburgaz Projeleri, Florya, Mecidiyeköy vs... Bankalar Birliği'nde çıkacak noktaya da gelindi. Sponsorluk gelirleri tavan yaptı. Yönetimin motivasyonu daha da artacak. Başkanın yönetim işini önemsediğini söyleyelim. Önce Özbek'in 'Yeniden adayım' demesi lazım. Tek taraflı bir seçim olur. 

      

 

 

 

     

 

 

Yazarlar