Galatasaray Nicolo Zaniolo'ya dev talip! 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

Nicolo Zaniolo'ya dev talip! 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

28.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Wilfried Zaha transferiyle Avrupa'da ses getiren Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'ya talip çıktı. Sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızını kadrosuna dahil etmek isteyen Premier Lig ekibinin 35 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu aktarıldı.

Nicolo Zanioloya dev talip 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda aynı zamanda eldeki yıldızlar konusunda da çarpıcı gelişmeler yaşandı. Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Nicolo Zaniolo'nun Premier Lig'e transfer olabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan futbolcuyu transfer etmek için harekete geçen İngiliz ekibinin, Nicolo Zaniolo'yla görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ANGELINO KİRALANDI, KAAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da savunma hattına şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Sassuolo'dan kiraladığı Kaan Ayhan'ın bonservisini aldı. 28 yaşındaki milli stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Süper Lig devi sol bek pozisyonunu ise Angelino ile güçlendirdi. 26 yaşındaki sol bek satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. İspanyol oyuncu için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödendi. Angelino'nun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu aktarıldı.

Nicolo Zanioloya dev talip 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

FORVET HATTI YENİDEN ŞEKİLLENDİ

Haberin Devamı

Galatasaray'da forvet hattına da önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'da forma giyen Cedric Bakambu'nun bonservisi 700 bin euro karşılığında alındı. Kongolu santrforla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Nicolo Zanioloya dev talip 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak için prensip anlaşmasına vardı.

ZANIOLO'YA NEWCASTLE KANCASI

Galatasaray'da kamp döneminin en çalışkan isimleri arasında yer alan Nicolo Zaniolo'ya Newcastle United'ın kanca attığı iddia edildi. İtalyan basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekibinin Nicolo Zaniolo'nun transferi konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

Newcastle United kurmaylarının Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde yer alan 35 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu aktarıldı. İngiliz temsilcisinin 24 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Nicolo Zanioloya dev talip 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

Nicolo Zaniolo'nun transferi için Galatasaray'ın 25 milyon euroluk transfer tekliflerini kabul etmediği ve 35 milyon eurodan aşağıya inmeyeceği ifade edildi.

15 MİLYON EUROLUK BEDELLE GELDİ

Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma formaları giydi. 24 yaşındaki oyuncu, 2022-2023 sezonunun devre arasında 15 milyon euroluk bedelle Galatasaray'a imza attı. İtalyan futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek karın yüzde 20'lik kısmının Roma'ya ödeneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Nicolo Zanioloya dev talip 35 milyon euroluk bütçe ayrıldılar

Nicolo Zaniolo, Galatasaray kariyerinde 12 resmi maçta forma şansı buldu. İtalyan oyuncu bu müsabakalarda 5 gol ve 1 asist üretti. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 27 milyon euro. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'nın formasını 13 maçta giydi.

Yazarlar