Futbol Nuri asla yalnız yürümeyecek!

Nuri asla yalnız yürümeyecek!

26.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçen sezon 10 milyon Euro’ya Dortmund’dan, Real Madrid’e transfer olan ama yeterince şans bulamayan milli oyuncu 1 yıllığına Liverpool’a kiralandı

Nuri asla yalnız yürümeyecek

REAL Madrid forması giyen Nuri Şahin, Liverpool’a resmen kiralandı. Geçen sezon başında 10 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund’dan İspanyol devine transfer olan 23 yaşındaki yıldızın transferi Premier Lig ekibinin resmi internet sitesinden “Liverpool, Real Madrid’le Nuri Şahin’i sezon sonuna kadar kiralamak için anlaşmıştır” açıklamasıyla duyuruldu.
MERSEYSIDE ekibinden, kiralama bedeli ödenip ödenmediği ve Nuri’nin alacağı ücret konusunda bir bilgi verilmezken, İngiliz basınında çıkan haberlerde genç orta sahanın haftalık 145 bin Euro kazanacağı öne sürüldü.
MİLLİ takımımızın formasını 31 kez giyen Nuri, Liverpool’un Joe Allen, Fabio Borini ve Oussama Assaidi’den sonra bu sezonki 4. transferi oldu. Geçen sezon Real’de yeterli şansı bulamayan ancak kulübün kendisini bırakmak istememesi nedeniyle kiralık olarak gönderilen Nuri’yi Arsenal de istiyordu.