Skorer OĞUZHAN BİTTİ GİBİ

OĞUZHAN BİTTİ GİBİ

05.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin en önemli kulüplerinden Arsenal’in 19 yaşındaki genç yeteneği Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’a geliyor.

OĞUZHAN BİTTİ GİBİ

Başta Fenerbahçe olmak üzere Gençlerbirliği, Kayserispor ve birçok Avrupa kulübünden teklif alan “Ozzie” lakaplı genç Türk yetenek, Beşiktaş’la her konuda anlaştığı ve imza aşamasına geldiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulüp de, bu futbolcu için Arsenal ile görüşmelere başlandığını Borsa’ya bildirdi. Oğuzhan için Arsenal’e 700 bin euro bonservis ücreti ödemeye hazır olan Beşiktaş, Oğuzhan’ın satışından elde edilecek olan kâr payından yüzde 25’ini de Arsenal’e vermeyi kabul etti. Beşiktaş’tan yılda 600 bin euro alacak olan Oğuz’un, siyah-beyazlı kulüple imza atması için yeni hocanın belirlenmesi bekleniliyor. İngiliz ekibiyle yapılan transfer görüşmelerini, futbol şubesine fahri olarak yardım eden İbrahim Altınsay yürütüyor.

Haberin Devamı

Bayram danışman oldu

İstanbul Gençlik ve Spor eski Müdürü Vedat Bayram, Beşiktaş’a tesislerden sorumlu danışman oldu. Eski tesislerin düzenlenmesi, yenilenmesi konusunda siyah-beyazlılara danışman olarak hizmet verecek Bayram’ı Başkan Fikret Orman’ın istediği belirtildi. Müdürlüğü döneminde başarılı hizmetleri bulunan Vedat Bayram, birikimini Beşiktaş için kullanacak.

Egemen ile bir kez daha
Egemen Korkmaz ile yeni sezon öncesinde fiyat indirimine gitmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyla önümüzdeki günlerde ikinci kez görüşecek. 800 bin euro garanti para, artı 25 bin euro maç başına anlaşan Egemen Korkmaz’a sadece 800 bin euro para teklif eden yönetim, milli oyuncuya yeni bir öneride daha bulunacak.