Galatasaray Okan Buruk, Başakşehir'den Berkay Özcan'ı istiyor

Okan Buruk, Başakşehir'den Berkay Özcan'ı istiyor

19.06.2023 - 10:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Yeni sezon için geniş rotasyonlu bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Başakşehir forması giyen yıldız futbolcuya talip oldu.

Okan Buruk, Başakşehirden Berkay Özcanı istiyor

Spor Toto Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayarak 23. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla giriş yapmayı planlayan sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları hızlandı.

Haberin Devamı

2023/24 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Cimbom, bu doğrultuda geniş rotasyonlu bir kadro kurmak istiyor. Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik görülen bölgeleri güçlendirmeyi hedefliyor.

Alternatifli bir kadro için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir forması giyen Berkay Özcan'ı gündemine aldı. Takvim'de yer alan habere göre 4.5 milyon euro değer biçilen futbolcunun transferine teknik direktör Okan Buruk'un onay verdiği öğrenildi.

Başakşehir 2024'te kontratı bitecek 25 yaşındaki futbolcuyu satmak istiyor. Özcan, geçtiğimiz sezon Başakşehir ile 53 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

A Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Berkay Özcan, ay-yıldızlı formayla 7 maçta çıktı. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeriyse 4.4 milyon Euro.

Haberin Devamı