Galatasaray Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

22.05.2022 - 16:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile ismi anılan teknik direktör Okan Buruk, NTV Spor'da yayınlanan 'Kırılma Anı' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, sarı-kırmızılı takımı çalıştırmak için doğru zamanın geldiğini söyledi. İşte detaylar...

Okan Buruktan flaş Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

Teknik direktör için Galatasaray'la ismi geçen Okan Buruk, 'Kırılma Anı' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

En son Medipol Başakşehir'de görev yapan ve yaklaşık 1.5 yıldır takım çalıştırmayan başarılı teknik adam sarı-kırmızılı takımı çalıştırmak için doğru zamanın geldiğini söyledi.

Okan Buruktan flaş Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

'EN DİPTEN EN YUKARILARA KADAR GELDİM'

Galatasaray teknik direktörü olabilmek için çok çaba sarf ettiğini vurgulayan Buruk şöyle devam etti: "En dipten, en yukarılara kadar geldim ve şampiyonluk yaşadım. Galatasaray teknik direktörü olmak istiyorum, kendime de yakıştırıyorum. Doğru zamanın geldiğini de düşünüyorum.

'MADDİ-MANEVİ HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNMEDEN G.SARAY'A HİZMET ETMEK İSTERİM'

Mevcuttaki hocalara saygı göstermek gerekiyor. Değişim olacaksa bu değişim içerisinde tabii ki G.Saray'ın yeni teknik direktörü olmak isterim. Bu benim için bir hayal. Ama dediğim gibi hayırlısı, en doğru zamanda olsun. Kendimi bu anlamda hazır görüyorum. Olursa da tabii ki seve seve G.Saray'a hizmet etmek isterim. Çalışmadığım dönemde belki onlarca teklif geldi. Hep bekledim. Aslında kendime takım aramıyorum. G.Saray'ın teknik direktör anlamında bir düşüncesi olursa maddi-manevi hiçbir şey düşünmeden G.Saray'a hizmet etmek isterim."

Haberin Devamı

Okan Buruktan flaş Galatasaray açıklaması: Doğru zaman geldi

BAŞAKŞEHİR'DE TARİH YAZDI

Teknik direktörlük kariyerinde Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk, Akhisar Belediye ile 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandı. Başarılı çalıştırıcı, Medipol Başakşehir'i 2019-2020 sezonunda şampiyon yaparak tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Futbolculuk kariyerine Galatasaray alt yapısında başlayan Okan Buruk, 1992 yılında A takıma yükselmişti. Galatasaray'da futbol oynadığı dönemde 7 Süper Lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı, 1 UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa kazanma başarısı göstermişti. Buruk, Beşiktaş formasıyla 2005-2006 sezonunda Türkiye Kupası sevinci yaşamıştı. Okan Buruk, Galatasaray ve Beşiktaş dışında Inter ve Medipol Başakşehir formaları giymişti.