Galatasaray Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz

Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz

07.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Spor yazarları maçı değerlendirirken yeni transfer mercek altın alındı.

Osman Şenherden yeni transfer yorumu: Galatasaraya ilaç olmaz

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Galatasaray’a turu getiren golleri 27’nci dakikada Sanchez, 36’ncı dakika penaltıdan Halil Dervişoğlu, 40’ıncı dakikada penaltıdan Tete ve 90+5'inci dakikada Vinicius kaydetti. Bandırmaspor’un golleri ise 45+2’nci dakikada Sergen Piçinciol ve 77’nci dakikada Mulumba’dan geldi.

Haberin Devamı

Spor yazarları, sarı-kırmızılı takımın oyununu değerlendirirken yeni transfer Carlos Vinicius mercek altına alındı.

OSMAN ŞENHER: OKAN HOCA DOĞRU YAPTI / MİLLİYET

Okan hoca bütün futbolcularını görmek istedi. Forvette yeni transfer Vinicius ile Halil ne yapacaklar? İşin doğrusu hepimiz bunu merak ediyorduk. Ne yaptılar diye sorarsınız, Brezilyalı oyuncu iki antrenmanla bu maça çıktı. Dün gece gördüğüm kadarıyla çok çalışıp kendini geliştirmesi lazım.

Halil Dervişoğlu ise çok koşuyor, iyi niyetle çalışıyor, arkadaşlarına pas veriyor ama son vuruşlarda başarı oranı sıfır. Bandırmaspor karşısında en az dört gollük pozisyonu harcadı. Vinicius ise son vuruşlarda çok ağır ama buna rağmen yine de golünü atmayı başardı. Şu an için Galatasaray'a ilaç olamaz. Belki ilerleyen haftalarda arkadaşlarına alışınca golcü hüviyetini gösterir. Sol bekte Kazımcan'ın oynamasını çok istedik fakat sarı-kırmızılılarda forma giyen bir futbolcunun mutlaka belli bir kalitesi olması gerekir. Genç futbolcunun oyunu geriye gidiyor.

Haberin Devamı

Osman Şenherden yeni transfer yorumu: Galatasaraya ilaç olmaz

Berkan sol bekte fena değildi ama stoperde dünkü maçta çok aksadı. Rakip gol atarken, Berkan resmen seyretti. Barış Alper'in yıldızı her hafta parlayarak yükseliyor. Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da sahada kaldığı sürece sağ bek, sağ açık ve forvet olmak üzere her mevkide oynadı. O müthiş temposunu ortaya koydu. Bu çocuk 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra mutlaka büyük takımlardan astronomik transfer teklifi alarak Türkiye'den ayrılır.

Haberin Devamı

Tete de gayretliydi. Rakibi küçümsemeden oynadı. Ben bu çocuğun çok büyük futbolcu olduğuna inanıyorum. Oynama şansı buldukça daha da iyi olacak. Bandırma karşısında bir penaltı yaptırdı, penaltıdan bir gol attı. Vinicius'un attığı golde de müthiş bir al da at pası verdi.
Sonuçta Okan Buruk genç futbolcular, yeni isimler gibi bir çok oyuncuyu seyretme şansı buldu. Galatasaray zaman zaman zorlansa da, dört gol atıp kupada tur atlayarak çeyrek finale yükseldi. Bandırmaspor'un başındaki teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nu da kutlarım. Takımına gerçekten Süper Lig kalitesinde futbol oynatıyor.

Yazarlar