Galatasaray ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Bu akşam İstanbul'a geliyor

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Bu akşam İstanbul'a geliyor

14.09.2023 - 16:42 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, Türkiye'de transferin bitmesine saatler kala bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

Galatasaray'dan bir transfer daha! Yaz transfer döneminde kadrosunu Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Mateus Tete, Tanguy Ndombele, Cedric Bakambu, Angelino, Davinson Sanchez, Halil Dervişoğlu ve Günay Güvenç gibi önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan ve Mauro Icardi'nin de bonservlserini aldı.

Haberin Devamı

Türkiye'de transfer dönemi yarın sona erecek. Galatasaray transfer penceresinin kapanmasına saatler kala bir oyuncuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Genç yıldızın bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

YILDIZ YAĞDI

Trendyol Süper Lig'i 2022-2023 sezonunda şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Lig gruplarına katılmaya hak kazanan Galatasaray yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı.

Galatasaray; Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Tangut Ndombele, Angelino, Davinson Sanchez, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay gibi önemli isimleri transfer ettti. Galatasaray ayrıca geçen sezon kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan ve Mauro Icardi'nin bonservislerini de aldı. Galatasaray şampiyon kadrosunu büyük ölçüde korurken geçtiğimiz sezondan Nicolo Zaniolo, kiralık olarak forma giyen Milot Rashica, Juan Mata, Fredrik Midtsö ve Bafetimbi Gomis'le yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

ERDEN TİMUR: 30 MİLYON EURO HARCADIK

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bu sezon yapılan transferlere bonservis ve imza parası olmak üzere 30 milyon euro harcadıklarını açıkladı. Erden Timur, "Türk futbol tarihinde böyle bir şey yok. Belki bunun yarısı bile olmadı. Türk futbol tarihinin rekorunu kırdık. Bunları, imza bedelleri dahil 30 milyon euro civarında bir paraya aldık. Geçen sezon 43 milyon euro harcamıştık. Bu sezon onun da altında oldu. Bir önceki sezon Sayın Burak Elmas başkanımızın döneminde 28 milyon euro harcanmıştı. Onun 2-3 milyon euro üstünde bir rakamla bu kadar oyuncu kazandırdık. Bunu sorguluyor olmalarını teknik olarak anlayamıyorum." sözlerini kullanmıştı.

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

MARKET DEĞERİ EN FAZLA OLAN TÜRK TAKIMI

Galatasaray'da gelen giden oyuncuların ardından oluşan tabloda Transfermarkt verilerine göre sarı-kırmızılıların piyasa değeri 245 milyon euro oldu. Bu rakam Türk futbol tarihinin en yüksek market değeri olarak kayıtlara geçti.

Transfermarkt verilerine göre Galatasaray'ın en değerli oyuncusu 25 milyon euro ile Mateus Tete olurken Brezilyalı yıldızı 22 milyon euroluk piyasa değeri ile Wilfried Zaha ve Tanguy Ndombele; 19 milyon euro ile Mauro Icardi ve 18 milyon euro ile Victor Nelsson takip etti. Yeni transferlerden Hakim Ziyech'in 16 milyon euroluk market değeri bulunuyor. Kerem Aktürkoğlu ve yeni transferlerden Davinson Sanchez'in ise 15 milyon euroluk piyasa değeri bulunuyor.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

OKAN BURUK: TRANSFER OLABİLİR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu sabah gerçekleştirilen antrenman öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Transfere dair açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Transferle ilgili yarın akşama kadar süre var. Bu süre içerisinde yine genç, bize katkı verecek oyuncularla görüşmelerimiz var. Bunla ilgili bir şey olabilir. Olmazsa da bu şekilde kapatacakmışız gibi düşündük" ifadelerini kullandı.

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

EYÜP AYDIN, GALATASARAY'DA!

Galatasaray'da transferin bitmesine saatler kala Eyüp Aydın da kadroya dahil edildi. Skorer'in edindiği bilgiye göre Galatasaray, Eyüp Aydın'ın transferi için Bayern Münih ile prensip anlaşmasına vardı. Galatasaraylı yetkililerden edinilen bilgiye göre sarı-kırmızılılar kısa süre içinde Eyüp Aydın transferine son noktayı koyacak ve resmi açıklama yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Eyüp Aydın ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Bayern Münih ile yapılacak son görüşmelerin ardından transfer resmiyet kazanacak. Öte yandan Eyüp Aydın'ın bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Eyüp Aydın'ın 23.00'te İstanbul'da olacağı öğrenildi.

Genç oyuncunun yarın sabah yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

ÖZEL | Galatasaray bir transferi daha bitirdi Bu akşam İstanbula geliyor

EYÜP AYDIN'IN KİMDİR?

2004 yılında Almanya'da doğan Eyüp Aydın, futbol kariyerine Bayern Münih altyapısında başladı. Orta sahanın merkezinde etkili bir oyuncu olarak öne çıkan Aydın, U17 takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Kariyerinin bu döneminde 63 maçta sahaya çıkan genç yetenek, 4 gol atma başarısı gösterirken, takım arkadaşlarına da 10 asist yaparak takımının başarısına katkı sağladı.