Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Mertens kararı! Sürpriz teklif

ÖZEL | Galatasaray'dan Mertens kararı! Sürpriz teklif

06.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, ilerlemiş yaşına rağmen profesyonelliği ve mücadele azmiyle takdir gören Dries Mertens'e teklifte bulunmaya hazırlanırken kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira’ya da verilecek ceza belli oldu.

ÖZEL | Galatasaraydan Mertens kararı Sürpriz teklif

Galatasaray’da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dries Mertens’e sürpriz teklif...

Haberin Devamı

2 ay sonra 37 yaşına girecek olan Belçikalı yıldıza, “1 sene daha devam edelim” denilecek. Napoli’den Galatasaray’a gelirken 1+1 senelik kontrat imzalayan ve gösterdiği performans ile opsiyonu devreye giren Mertens, ikinci senesinde de yine adından söz ettirmeyi başardı.

Galatasaray’da sezon başında Zaha’ya yer açmak için, Kerem Aktürkoğlu’nu 10 numaraya çeken Teknik Direktör Okan Buruk, yedek bıraktığı futbolcusunu yeniden sahneye sürdü. Belçikalı oyuncu, Zaha ve Tete’nin hayal kırıklığı yarattığı, Icardi’nin formsuz ve sakat olduğu, Kerem Aktürkoğlu’nun ise istikrarsız kaldığı dönemde yükselen performansı ve profesyonelliğiyle adeta ders verdi.

Beşiktaş maçında ilerleyen yaşına rağmen mücadelesi ile yıldızlaşan oyuncu ile yeni bir sözleşme yapılması için harekete geçildi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, milli arada Mertens’e bu teklifi sunacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha önce sözleşmesinin bitmesinden sonra emekli olmayı ve sahalara veda etmeyi düşünen Mertens’in bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu.

Ailesiyle beraber İstanbul’da ve Galatasaray’da oldukça mutlu olan Mertens, devre arasında Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan cazip teklifi kabul etmemişti.

 

 

ZIYECH KATILIYOR

Cim-Bom’da derbi sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılılarda Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıkları bu sabah yapılacak antrenmana başlayacak. Hollanda’ya kontrole giden ve önceki gece İstanbul’a dönen Ziyech’in bu sabah takımla beraber antrenmanlara başlaması bekleniyor.

Yazarlar