Galatasaray ÖZEL | Mauro Icardi'nin 3 yıllık maliyeti belli oldu! Galatasaray pazar günü imza şov yapacak

ÖZEL | Mauro Icardi'nin 3 yıllık maliyeti belli oldu! Galatasaray pazar günü imza şov yapacak

28.07.2023 - 15:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı. Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin maliyeti belli oldu.

ÖZEL | Mauro Icardinin 3 yıllık maliyeti belli oldu Galatasaray pazar günü imza şov yapacak

Transferde son dönemin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da imzalar art arda gelmeye devam ediyor. Kaan Ayhan'ın bonservisinin alınmasından sonra Angelino ve Halil Dervişoğlu'nu da kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Zaha'yı kadrosuna katarak tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLADI

Geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen golcüsü Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaşan Galatasaray'dan flaş bir karar geldi. Sarı-kırmızılı ekip sosyal medyadan da duyurarak Pazar günü Rams Park'ta bu sezon transfer edilen isimlere imza töreni düzenleneceğini, ardından da statta antrenman yapılacağını açıkladı.

ÖZEL | Mauro Icardinin 3 yıllık maliyeti belli oldu Galatasaray pazar günü imza şov yapacak

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yıldızların, şanlı Galatasaray formasıyla taraftarımızın önünde ışıldayacağı imza töreninin ardından Futbol A Takımımızın antrenmanında hep birlikte olacağız! " ifadelerine yer verildi.

ICARDI'NIN MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'la 3 yıllığına anlaşmaya varan Mauro Icardi'nin sözleşme detayları belli oldu. Arjantinli yıldızın 3 yıl için kulübe maliyeti 26 milyon euro. Paris Saint Germain'e bonservis bedeli olarak 10 milyon euro ödenecek. Tecrübeli golcünün yıllık ücreti ise 5.3 milyon euro. Sponsorlar bu transfer için de devrede. Ekstra ödemeler (3, 3.5 milyon euro) sponsorlar tarafından karşılanacak.

Haberin Devamı

 

ÖZEL | Mauro Icardinin 3 yıllık maliyeti belli oldu Galatasaray pazar günü imza şov yapacak

Yazarlar