Fenerbahçe ÖZEL - Slavia Prag'da Jindrich Tripisovsky'nin istediği oldu! ‘Fenerbahçe ile eşleşmek istiyoruz’

ÖZEL - Slavia Prag'da Jindrich Tripisovsky'nin istediği oldu! ‘Fenerbahçe ile eşleşmek istiyoruz’

13.12.2021 - 16:24 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Slavia Prag ile eşleşti. Slavia Prag teknik direktörü Jindrich Tripisovsky kura çekimi öncesince sarı-lacivertli ekiple eşleşmek istediklerini açıklamıştı. Deneyimli teknik adam “Fenerbahçe’yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur” ifadelerini kullanmıştı.

Onur Dinçer - Skorer

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Slavia Prag ile eşleşti.  Slavia Prag teknik direktörü Jindrich Tripisovsky UEFA Konferans Ligi kura çekiminde sarı-lacivertli ekiple eşleşmek istediklerini açıklamıştı. “Fenerbahçe’yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur” dedi.

Çekya’nın köklü ekibi Slavia Prag’dan, kura çekimi öncesinde sarı lacivertliler hakkında sürpriz bir açıklama geldi. Takımın teknik direktörü Jindrich Tripisovsky, kendilerinin PSV, Leicester City, Marsilya, Midtjylland, Celtic, Fenerbahçe ve Rapid Wien gibi olası rakipleri bulunduğuna dikkat çekti.
Eşleşmek istedikleri takımı açıklayan Slavia Prag’ın 45 yaşındaki hocası “Stadyumları ve kulüpleri tanımak isterim. Bu yüzden Fenerbahçe’yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar