Fenerbahçe Pendikspor - Fenerbahçe maçı sonrası milli ara benzetmesi! 'Hazırlık karşılaşması gibi'

Pendikspor - Fenerbahçe maçı sonrası milli ara benzetmesi! 'Hazırlık karşılaşması gibi'

30.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor deplasmanından 5-0 galip ayrıldığı maçın ardından Tugay Kerimoğlu ve Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.

Pendikspor - Fenerbahçe maçı sonrası milli ara benzetmesi Hazırlık karşılaşması gibi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk olduğu maçtan 5-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin farklı zaferini Mehmet Özdilek ile Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin rahat bir galibiyet aldığını belirten Mehmet Özdilek, "Fenerbahçe diğer maçlara nazaran tempoyu çok yükseltmeden rakibini bu tempoya ayak uydurtarak çok rahat bir galibiyet aldı. smail Kartal sonuca sevinecektir ama stoperlerinin dördününde sıkıntıda olması bir sorun. Bu hafta içini dinlenerek geçirecekler ama orada bir sıkıntı yaşanacak gibi" ifadelerini kullandı.

Fred'in sakatlığını değerlendiren Mehmet Özdilek, "Fred'in sakatlanması bence orta saha dinamizmini ne kadar etkiler bir sonraki hafta Trabzonspor karşısında göreceğiz. İzlediğimiz kadarıyla Trabzonspor keyif vermedi. Dolayısıyla Fenerbahçe emin adımlarla yoluna devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 5-0 mağlıp ettiği maçı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, "Milli maç aralarında oynanan bir hazırlık karşılaşması gibi geldi bu karşılaşma bana. Ne zorluyor ne de tehdit yaratıyor" dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli futbolcuların oyundan zevk aldıklarını belirten Tugay Kerimoğlu, "Fenerbahçe'nin bu tür maçlarda ben daha çok zevk aldığını gördüm. Oyun içerisindeki etkinlikleri, pozisyon vermemeleri, rakibe çok zaman tanımamaları her maç üzerine koyarak ve oynadığı oyundan da çok fazla zevk alan bir oyuncu grubu var" diye konuştu.

Sakatlıkların Fenerbahçe için bir problem yaratabileceğini vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "En büyük sıkıntılar burada ortaya çıkmaya başladı adele sakatlıkları. Oraları İsmail hoca nasıl tamamlayacak tamamiyle bir soru işareti. Ama önemli olan şeyin özel bir günde 3 puanla kazanıyor olması Fenerbahçe adına sevindirici bir şey diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Yazarlar