Pendikspor Pendikspor - Sivasspor: 2-3

Pendikspor - Sivasspor: 2-3

07.10.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Pendikspor 2-0'dan geri dönmesine karşın Sivasspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Pendikspor - Sivasspor: 2-3

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Pendikspor, Sivasspor'u konuk etti. Sivasspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Sivasspor'un gollerini 4. dakikada Barrow, 57. dakikada Manaj ve 76. dakikada Appindangoye kaydetti. Pendik'in gollerini 68. dakikada Erencan Yardımcı ve 74. dakikada Gökcan Kaya attı.

Sivasspor bu sonuçla 10 puanla 10. sırada yer aldı. Pendikspor ise 4 puanla 18. sırada bulunuyor.

PENDİKSPOR-SİVASSPOR: 2-3

Gol: 4' Barrow 57' Manaj 76' Appindangoye (Sivasspor) 68' Erencan Yardımcı 74' Gökcan Kaya (Pendik)

İLK 11'LER

Pendikspor: Erdem, Serkan, Berkay, Murat, Sequeira, Vukovic, Lusamba, Halil, Midtsjö, Endri Çekici, Thuram

Sivasspor: Ali Şaşal, Burak, Appindangoye, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Emrah, Barrow, Manaj

İLK YARIDAN DAKİKALAR

4. dakikada sağ taraftan Emrah Başsan’ın ceza sahası içine yaptığı ortada savunmadan seken top Barrow’un önünde kaldı. Barrow’un penaltı noktasının sağından çektiği şutta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1
24. dakikada sağ tarafta buluştuğu topu orta alana sürükleyen Burak Kapacak’ın ceza yayından yaptığı vuruşta kaleci Erdem meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Haberin Devamı

PENDİKSPOR İLK KEZ KENDİ SAHASINDA MAÇA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in 8. Haftasında Pendikspor, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Bu sezon Süper Lig’e yükselen Pendikspor, tarihinde ilk kez Pendik Stadı’nda Süper Lig karşılaşmasına çıktı. Geçen sezon 1. Lig’deki maçlarını Pendik Stadı’nda oynayan kırmızı-beyazlıların bu yıl Süper Lig’e yükselmesiyle stadyum bakıma alınmıştı. Bu dönemde Pendikspor, iç sahada Hatayspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük mücadelelerini Ümraniye Şehir Stadı’nda oynadı. Tamamlanan bakımın ardından kırmızı-beyazlı takım, Sivasspor karşılaşması ile Pendik Stadı’nda ilk kez Süper Lig maçına çıktı.

Yazarlar