Beşiktaş Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi

Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi

16.10.2022 - 21:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Trabzonspor'u konuk ettiği karşılaşmanın 44'üncü dakikasında sakatlanan Rachid Ghezzal, oyuna devam edemedi. 

Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi

Beşiktaş'ta 7 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta orta yaptıktan sonra sol üst baldırını tutan Cezayirli kanat oyuncusu, kenara değişiklik işareti yaptı. Ghezzal'ın yerine oyuna 45+1'inci dakikada Redmond dahil oldu.

Haberin Devamı

GHEZZAL 7 HAFTA SONRA 11’E DÖNDÜ

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Trabzonspor maçıyla birlikte 11’deki yerine döndü. Süper Lig’in 2’nci haftasında Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve 5 hafta formasından uzak kalmıştı. Karagümrük, Sivasspor, Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında sakatlığı nedeniyle görev yapamayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, Fenerbahçe ve Giresunspor maçlarında ise oyuna sonradan dahil olmuştu. Ghezzal, 7 haftalık aranın ardından Trabzonspor maçıyla birlikte 11’e döndü. Öte yandan sakatlığı nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyen Salih Uçan da Trabzonspor maçında formasına kavuştu.

Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi