İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'in hareketi sonrası Ancelotti'den uyarı: Bellingham, bu olamaz!

Real Madrid'de Arda Güler'in hareketi sonrası Ancelotti'den uyarı: Bellingham, bu olamaz!

08.02.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de henüz umduğu oynama sürelerini bulamayan Arda Güler, antrenmanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yeteneğin idmandaki hareketi sonrası Ancelotti'den Bellingham'a uyarı geldi. İşte detaylar...

Real Madridde Arda Gülerin hareketi sonrası Ancelottiden uyarı: Bellingham, bu olamaz

Fenerbahçe'den Real Madrid'de 20 milyon euro bedelle transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle uzun süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Kral Kupası son 32 turunda oynanan Arandina maçıyla ilk kez süre alan Arda Güler, Süper Kupa yarı finalindeki Atletico Madrid maçının ikinci uzatma dakikasında oyuna girmişti.

Haberin Devamı

Son olarak ligde oynanan Las Palmas maçında 81. dakikada oyuna giren Arda Güler, Getafe ve Atletico Madrid maçlarında ise süre bulamamıştı.

Genç yıldız her ne kadar istediği süreleri almakta zorlansa da Real Madrid idmanlarında elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor. 

ANTRENMANDA KALİTESİNİ GÖSTERDİ

Defensacentral'de yer alan habere göre Arda Güler antrenmanlarda kalitesini göstermeye devam ediyor. Genç yetenek bir kez daha sahada neler yapabileceğinin sinyallerini verdi. Takım arkadaşları Arda Güler'e hayranlık duyuyor.

Real Madridde Arda Gülerin hareketi sonrası Ancelottiden uyarı: Bellingham, bu olamaz

ARDA'NIN HAREKETİ SONRASI BELLİNGHAM'A UYARI

Real Madrid'in antrenmanı sırasında Arda Güler, Jude Bellingham'ı geçerek topla buluştu ve Andriy Lunin'in koruduğu kaleye harika bir şut gönderdi.

Haberin Devamı

Bu pozisyonun ardından Carlo Ancelotti antrenmanı durdurarak savunma oyuncularına uyarılarda bulundu: "Böyle bir golü son kez yiyoruz, savunma oyuncularına sesleniyorum... Bu olamaz, Jude, ona daha yakın dur, iyi ayağını koru."

Yazarlar