İspanya La Liga Real Madrid'de taraftarların Arda Güler üzüntüsü! 'Bellingham'dan 40 gol mü bekleyeceğiz?'

Real Madrid'de taraftarların Arda Güler üzüntüsü! 'Bellingham'dan 40 gol mü bekleyeceğiz?'

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Arda Güler’in ilk kez maç kadrosuna alındığı Rayo Vallecano karşısında oynatılmaması taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Real Madridliler sosyal medyada, genç yıldıza bir an önce forma verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Real Madridde taraftarların Arda Güler üzüntüsü Bellinghamdan 40 gol mü bekleyeceğiz

Real Madrid’in Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmada kadroda yer alan Arda Güler’in oyuna girmemesi, ev sahibi ekibin taraftarlarını üzdü. Sahasında iki puan kaybederek liderliğin Girona’ya kaptırılmasının üzüntüsünü yaşayan taraftarlar, merakla bekledikleri yeni transferin durumuna da içerledi. 

Haberin Devamı

Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeniyle sahaya çıkamayan oyuncunun ilk kez maç kadrosuna alınmasıyla genç yeteneği ilk kez sahada izleyeceği hevesine kapılan futbolseverler hayal kırıklığı yaşadı.

Real Madridde taraftarların Arda Güler üzüntüsü Bellinghamdan 40 gol mü bekleyeceğiz

Teknik direktör Carlo Ancelotti, Vallecano karşısında Arda Güler’e süre vermemesini “Oynaması için doğru zaman değildi çünkü sahada çok fazla ikili mücadele vardı. Sakin olmalıyız ve yakında oynayacağını düşünüyorum” sözleriyle açıkladı. Bazı futbolseverler ise genç futbolcu oyuna girmiş olsa rakip savunmayı aşamayan Real’in hücum aksiyonlarını çeşitlendirebileceğini savundu. 

BRAGA MESAJI

Realli taraftarların önceki günkü maçın öncesinde ve sonrasında sosyal medyada yaptıkları yorumlarda şu ifadeler dikkat çekti: ‘Bellingham’dan 40 gol mü bekleyeceğiz? Arda Güler yedek kulübesinde oturuyor’, ‘Bütün Real Madrid taraftarları Arda’nın sahaya çıkması için heyecan dolu. Bir kaç dakika bile oynasa mutlu olacağız’, ‘Arda Güler’in ilk kez topla bulaşacağı anı sabırsızlıkla bekliyorum’, ‘Onu oynarken görmek istiyoruz’, ‘Çarşamba günkü Braga maçında sahada olmalı.'

Haberin Devamı