Galatasaray Okan Buruk'tan Günay Güvenç'le özel görüşme! 'Muslera'dan sonra en iyisi'

Okan Buruk'tan Günay Güvenç'le özel görüşme! 'Muslera'dan sonra en iyisi'

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

“Günay Güvenç, Muslera’dan sonra en iyisi...”Bu değerlendirme, Florya’daki teknik heyete ait.

Okan Buruktan Günay Güvençle özel görüşme Musleradan sonra en iyisi

Galatasaray’da Kasımpaşa maçında sakatlanan Muslera’nın durumu keyifleri kaçırırken, sarı-kırmızılılarda tecrübeli eldiven için yapılan değerlendirmeler yüreklere su serpti. 2011’den bu yana Muslera’nın Cim-Bom’da bulunduğuna dikkat çekilirken, sarı-kırmızılı teknik heyet şu sözleri kullandı
:
“Muslera, Galatasaray’da geldiğinden beri birçok kaleci geldi, geçti. Günay hepsinden iyi... Muslera elbette farklı bir figür ve yeri doldurulması kolay değil... Ama Günay da güven veriyor. Kasımpaşa maçında da kısa süre içinde bunu hissettirdi. Üstelik ayakları Muslera’ya göre daha iyi. Takımı sahiplenen lider karakterli oyunculardan biri.”

Haberin Devamı

G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, ligde ise Hatayspor maçlarında kaleyi koruması beklenen Günay’a teknik kadro da destek veriyor. Teknik Direktör Okan Buruk, tecrübeli eldivenle bir toplantı yaparak, “Seni transfer ederken bir an bile tereddüt etmedik. Uzun maratonda elbette sana şans verecektik. Kısmet bugüneymiş. Çık ve bu şansı en iyi şekilde değerlendir” dedi.

GALATASARAY BUGÜN MÜNİH YOLCUSU

Şampiyonlar Ligi’nde yarın Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, bugün yapacağı antrenmanın ardından Almanya’ya gidecek.

Öğlen saatlerinde son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek olan Cim-Bom, çalışmanın ardından özel uçakla Münih’e geçecek. Taktik çalışmayı İstanbul’da yapmayı tercih eden Teknik Direktör Okan Buruk, basın toplantısını ise bugün saat 20.00’de maçın oynanacağı Münih Arena Stadı’nda gerçekleştirecek.

Haberin Devamı